Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy posiadając pudełkową wersję mogę grać na multi?

Helou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy na wersji podstawowej gry ETS 2 mozna grac multiplayer?

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

Jeszcze mam pytanko. Czy moge zawartosc oryginalnej plyty skopiowac na pendrive tylko po to aby moc grac multi?

userbar_2.gif

Opublikowano

@Helou

Nie za bardzo rozumiem pytania, jeśli masz grę w wersji pudełkowej, to by zagrać na multiplayer musisz podpiąć grę na steam! Jak? Wystarczy wpisać kod z pudełka na steam, musisz pobrać steam i po zalogowaniu się na konto, na górnej belce masz Gry -> Aktywuj produkt (Czy jakoś tak) Następnie wchodzisz na 

https://www.ets2mp.com/index.php?l=pl

Rejestrujesz się przez steam i pobierasz launcher, za pomocą którego instalujesz Multiplayer. A dzięki temu że grę masz na steam, to możesz grać na każdym komputerze, wystarczy zalogować się i pobrać!

Chyba że chodzi Ci o to że nie chcesz pobierać ze steam, a także nie chcesz nosić ze sobą płyty, ja nigdy nie próbowałem kopiować zawartość płyty z grą na pendrive, aczkolwiek zawsze możesz spróbować! 

Cześć...

Opublikowano

Jeszcze mam pytanko. Czy moge zawartosc oryginalnej plyty skopiowac na pendrive tylko po to aby moc grac multi?

Możesz zrobić sobie obraz płyty i wrzucić go na pendrive.

Wtedy do instalacji nie będzie Ci potrzebna płyta.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jak to sie robi @up?

Ciemny jestem w tych sprawach.

@edit: Wiem już jak, ale jak będę wrzucac skopiowaną rzecz na pedrive, potem w  iso to nie będzie tak że komputer będzie myslał ze to jest pirat z neta?? Jak wiadomo do gry ETS 2 Multi potrzeba oryginalnej płyty a ja mam problem właśnie z DVD.

userbar_2.gif

Opublikowano

Nie powinien myśleć że to pirat bo masz oryginalny key, aczkolwiek tak jak ci pisałem na PW musisz wziąć pod uwagę możliwość zabezpieczeń przed kopiowaniem płyty. Do gry na multi nie potrzebujesz płyty!!! Tylko konta steam z grą, a jak ją zainstalujesz to już inna bajka, nie ważne czy z płyty, czy ze steam. 

Cześć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...