Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przerobiony XBOX - Utrata przeróbki

Hamczor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, parę lat temu miałem przerobionego Xbox'a, dokupiłem kinecta i wymagana była aktualizacja... Czy jest możliwość zainstalowania nowego oprogramowania, żeby działały mi oryginalne i pobrane gry?

Opublikowano

Chodzi Ci o nowszą przeróbkę czy nowszą wersję dashboardu ??

Jeśli dashboardu no to wystarczy go zaktualizować z internetu 

Opublikowano

Chodzi mi o to, że chcę znowu mieć przerobionego i wgl żeby grać na nie oryginalnych grach, ale żeby też działał mi kinect

Opublikowano

Ale wcześniej miałeś przeróbkę? Czy ona się usunęła ? Bo możliwość, że się usunęła jest tylko jesli miałeś baaardzo starego dasha i zaktualizowałeś.

Chyba, że nadal jest tylko jest to jej jakaś starsza wersja ?

Jeśli chcesz ją zaktualizować, wgrać ponownie to w zależności od konsoli kosztuje to różnie, ale jeśli Twoja konsola jest starsza to powinno to być ok. 50zł.

Opublikowano

Ale aktualizacja dashboardu nie usuwa przeróbki, chyba,że miałeś mega starego dasha, na pewno Ci się usunęła? No jeśli tak to tak jak pisalem wyzej, 50zł.

Opublikowano

Jeśli posiadasz DVD Key do swojego napędu to jest to jak najbardziej to wykonaniu samemu. Jak nie lub nie wiesz co to jest no to nie zrobisz sam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...