Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Czy jest jakiś sposób wymaksowania naszej wirtualnej gwiazdy na ovr równy 99?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano, coraz częściej napotykam graczy z Overallem 99, jakoś nie chce mi się wierzyć że dokonali oni tego UCZCIWIE. A więc moje pytanie brzmi następująco: Jak wymaksować naszą gwiazdę w Fifie 15? Sposób z Fify 14 nie działa ponieważ w folderze z Fifą nie ma folderu Game a w plikach Dokumenty/Fifa 15 nie ma pliku VProOnline który był w Fife 13,14..
Doszedłem do wniosku że musi być również jakiś sposób w Fife 15.. ale jaki? Szukałem również na Youtube ale tam do  15 znalazłem tylko filmik demonstrujący gwiazdę z OV 99..
Próbowałem również sposób z Cheat Engine z poprzednich Fif..ale też nie przyniósł żadnego efektu.

Intel Core i5 2500k 3,30 GHz , Kingston HyperX Grey Edition 8GB , Gigabyte GA-P67A-D3-B3 , GTX 550 1GB

NET : http://www.speedtest.net/my-result/4295787876

Opublikowano

Tamten cheat w FIFA 14 był z jakieś rosyjskiej strony jak dobrze pamiętam, a osoba z forum podjęła się jego przetłumaczenia.

W FIFA 15 też musi istnieć jakiś sposób, bo osiągnięcie tak wysokiego overalla jest niemożliwe. Chociaż nie wiem, czy teraz wszystkie statystyki naszych gwiazd nie są przechowywane na serwerach, a nie tylko w samych plikach gry.

Nie ma co się dziwić, że mało kto chwali się tym na YT, skoro grozi za to blokada konta.

W rankingu WG na pierwszych 100 pozycjach nikt nie ma oceny równej 99. Bodajże tylko jakiś bramkarz 98, który ma na swoim koncie ok. 1,7k występów.

Jedyne co mogę doradzić to szukać na zagranicznych stronach.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...