Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Nie mogę zalogować się do gry

I3oberek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od paru dni nie mogę zalogować się do serwerów FIFA 15.. wiem że teraz nie ma żadnych update'ów więc wszystko powinno śmigać.

Ogólnie wygląda to tak: odpalam grę, naciskam przycisk startu i sprawdza połączenie. Po mniej więcej trzech sekundach ukazuje się wiadomość: w tej chwili serwery ea są niedostępne. spróbuj ponownie później (coś takiego). Próbuję odświeżać grę, łączyć się na nowo i dupa. Bardzo proszę o pomoc, jest to mega męczące a chciałbym jeszcze pograć z ekipą. Dodam że usuwałem i instalowałem fifę na nowo i dalej nic. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wejdź na email do którego przypisane jest Twoje konto w grze i sprawdź, czy nie otrzymałeś od EA informacji o blokadzie konta.

Używałeś cheatów w grze bądź kupowałeś/sprzedawałeś monety?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wejdź na email do którego przypisane jest Twoje konto w grze i sprawdź, czy nie otrzymałeś od EA informacji o blokadzie konta.

Używałeś cheatów w grze bądź kupowałeś/sprzedawałeś monety?

Okej.. teraz już wiem. Dostałem bana ale nic a nic nie robiłem. Grałem tylko mecze! Da się to jakoś odwrócić? Proszę o pomoc!

Opublikowano

Okej.. teraz już wiem. Dostałem bana ale nic a nic nie robiłem. Grałem tylko mecze! Da się to jakoś odwrócić? Proszę o pomoc!

Na jakiej platformie grałeś?

Opublikowano

Dziwię się tylko, że Twoje konto miałoby otrzymać bana za nic, co jest mało prawdopodobne.

W przesłanym emailu powinien zostać podany powód nadania blokady konta.

Opublikowano

Dziwię się tylko, że Twoje konto miałoby otrzymać bana za nic, co jest mało prawdopodobne.

W przesłanym emailu powinien zostać podany powód nadania blokady konta.

Dali powód.. w sumie dużo.. handel, hacki.. jakieś boty. Mogę ci jedynie powiedzieć że jestem niewinny.. oni i tak osądzą :)

Opublikowano

W takim razie pozostaje Ci już tylko nadzieja na nabranie jednego z pracowników EA, który nieświadomie odblokuje Twoje konto, gdy się z nim skontaktujesz.

Na live chat czeka się zazwyczaj 40 min. Czasem trzeba próbować kilka razy, bo jest szansa na trafienie innego z konsultantów.

Opublikowano

W takim razie pozostaje Ci już tylko nadzieja na nabranie jednego z pracowników EA, który nieświadomie odblokuje Twoje konto, gdy się z nim skontaktujesz.

Na live chat czeka się zazwyczaj 40 min. Czasem trzeba próbować kilka razy, bo jest szansa na trafienie innego z konsultantów.

Pisałem już z dwoma.. Oboje wysłali mnie do jakiegoś innego kretyna. Pozostaje mi czekać, pewnie nic z tego :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pisałem już z dwoma.. Oboje wysłali mnie do jakiegoś innego kretyna. Pozostaje mi czekać, pewnie nic z tego :D

Skorzystaj z live chata od EA i próbuj aż do skutku.

Kontaktowałeś się z tym innym kretynem?

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...