Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

100% Save Grand Theft Auto V - PS3 (NO JAILBREAK)

bartixxx32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Witam mam dla was 100% SAVE do gry Grand Theft Auto V - Na konsole PS3 (PlayStation 3)

Save jest zmodowany na pełną sumę GTA$ oraz pozaliczane misje.

Download:

https://mega.co.nz/#!80QkyBLB!xy3N3QLrV1AhdjZOHah8k05POXq3Y2d80jAb2Ma6Bms

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/9cf3508e8c9ba5f52754062d8207a585feecc2e80696d2734749c605124367cf/analysis/1436623542/

Współczynnik wykrycia: 0 / 55

Instrukcja Instalacji:

1. Wypakuj folder PS3 z PS3.zip

2. Kopiuj folder PS3 bezpośrednio na pendrive

2a. Upewnij sie ze masz pendrive sformatowany na FAT32! ponieważ ps3 niewylapie wtedy go!

3. Wepnij pendrive do konsoli (PS3)

4. W konsoli wejdź kolejno: Gra ---> Narzędzie zapisanych danych (PS3™) ---> Urządzenie USB ( ) ---> Znajdz [Grand Theft Auto V] ---> kliknij na kontrolerze △ ---> z Menu kontekstowego wybierz opcje kopiuj --> zapoznaj sie z wyswietlanymi informacjami.

5. Powyższe operacje nie zmieniają nic ze starymi save`ami stare save`y można wczytać w grze one zostają.

6. Uruchom Grand Theft Auto V i ciesz się Save`em! :D

Film jak wgrac 100% save:

http://youtu.be/LDJ1jRc6n6s

Opublikowano

Nie lepiej pobrać własny save na kompa , pobrać GAME SAVE EDITOR i zrobić co nam się żywnie podoba :) ? Od Pieniędzy po wszystkie skille czy nieśmiertelność :) Jeśli Cię interesuje ModMenu na SP czy Online pisz do mnie. NIe wymagany JailBreak. Mile widziana konsola SuperSlim.

Opublikowano

Tak wlasnie ja zrobilem ale edytowalem post bo zauwarzylem na mojej konsoli ze niedziała save wiec niepolecam ze swoim kombinować nic no chyba że mamy kopie zapasową. Plik [RAGE] bardzo łatwo uszkodzić. Ale w po zabawie w Brutforce udalo mi sie dobrze zrobic save by sie nie psuł kosztowało mnie to durzo nerwów. :D   I racja chyba kiedys spytam cię o poradę z modmenu mamy z kolega superslimka :D ale jemu jakos bedzie trzeba wgrac probowalismy duzo razy ale niemogl wbic na online z powodu niekompatybilnych plików :(

Opublikowano

Bo jeśli pomogę wam wgrać ModMenu to będziecie się łączyć na prywatną sesje z graczami , którzy także to "gów*o" mają :)

To wcale nie minus ponieważ ModMenu będziemy używać jedynie przez kilka minut. Wystarczy jeśli dodamy sobie 9 MLN $ , 200 LVL i tyle :)

Polecam wykupić jak najwięcej posiadłości, wszystkie broniie, maski, ubrania, pojazdy , czołgi itp... Gdy już to uczynimy wystarczy dodać sobie jeszcze te 9 MLN i kupić np Sprunk'a w automacie aby nam się hajs zapisał. Nastepnie robimy formata konsoli lub usuwamy pliki gry ( ten co ma okolo 2,5 GB [uPDATE ONLINE] a nie samą grę 8 GB jak to inni robią.)

Jeśli jesteś zainteresowany pomogę Ci . Mam na swoim hostingu plików zmodowane pliki gry. Szperałem jeszcze dziś po YouTube i prawie każdy już link do pobrania ModMenu jest usunięty przez Hosting :) A ja go nadal posiadam :)

PAMIĘTAJ. Wystarczy OFW bez zbędnego pierdzielenia :D Jak coś to dawaj znać. 

Opublikowano

Racja tylko ze nam dzialalo na online dla prywatnej sesji tylko byl problem. CRASH gta przy wybraniu jakiejkolwiek opcji. PS. czy niedostaniemy bana? wykrywalne jest? znaczy wiem ze bana nie ale lvl moga usunac i kase

Opublikowano

Bana nie dostaniesz jeśli nie przekroczysz bodajże miliard? Czy coś takiego... Polecam po prostu wgrac ModMenu wjeb*ć sobie 10 milionów , 200 lvl i poprostu go usunać :) 

• Rayzer. zmienił(a) tytuł na 100% Save Grand Theft Auto V - PS3 (NO JAILBREAK)
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...