Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo duży problem z LOLEM

OtwierajDzioba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie! Mam bardzo duży problemarrow-10x10.png który męczy mnie od 4 dni pisałem do Riot ale jak widać nie pomogli nic .. Mianowicie nie mogę połączyć się z lolem ciągle pisze błąd połączenia z serwerem pvp.net . Nie wiem jak mogę to naprawić próbowałem chyba wszystkiego zapory antywirusy wyłączać i wgl przeinstalowywać lola pobierać od nowa no i nic z tego nie działa dalej.. Czy ktoś może mi pomóc naprawdę będę bardzo wdzięczny...

Opublikowano

Czy 4 dni temu, coś zmieniałeś? tzn. komp, format, internet? 

Czy tak po prostu z dnia na dzień, lol przestał działać?

W którym momencie wyskakuje ten błąd?

Opublikowano

przestało działać odkąd wyjechałem z Polski do Niemiec 

Absolutnie nic nie zmieniałem oprócz tego iż gdy nie działało pobierałem od nowa ale dalej wszystko w tym samym momencie staje 

Wszystko idzie elegancko do momentu gdy wpisze swoje dane do konta nacisnę akceptuj i nic dalej wyskakuje błąd podczas łączenia z serverem pvp.net ...

Opublikowano

Kiedyś na laptopie miałem podobny problem, pomogła mi dezaktywacja IPV6.

W dolnym prawym rogu ekranu kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę twojego połączenia internetowego i wybierz Otwórz centrum sieci i udostępniania
Kliknij typ dostępu obok Połączeń (zwykle jest to „Local Area Connection”) po prawej stronie okna
Kliknij Właściwości w następnym oknie
Odznacz Protokół internetowy w wersji 6 (TCP/IPv6).

lub jeśli masz win8:

http://www.techunboxed.com/2012/08/how-to-disable-ipv6-in-windows-8.html
Opublikowano

Witam serdecznie! Mam bardzo duży problemarrow-10x10.png który męczy mnie od 4 dni pisałem do Riot ale jak widać nie pomogli nic .. Mianowicie nie mogę połączyć się z lolem ciągle pisze błąd połączenia z serwerem pvp.net . Nie wiem jak mogę to naprawić próbowałem chyba wszystkiego zapory antywirusy wyłączać i wgl przeinstalowywać lola pobierać od nowa no i nic z tego nie działa dalej.. Czy ktoś może mi pomóc naprawdę będę bardzo wdzięczny...

Ja raz miałem tak, że musiałem dns'y zmienić..., ale skoro klient ci się odpala....nw pokombinuj najpierw z tym co wyżej kolega ci dał, a jak nie zadziała to spróbuj z dns'ami.

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...