Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję kilku odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema
Słuchajcie używam bola od Finna. Zrobiłem sobie konto na stronie nulled.io na nicku osoby która posiada vipa na oryginalnym forum bola. Czy jeśli mam ten sam nick to mogę używać teraz skryptów vip?

Opublikowano

Tylko że wchodząc w tematy ze skryptami Vip wyskakuje Error i napisane jest że nie mam uprawnień do oglądania tego tematu czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Tylko że wchodząc w tematy ze skryptami Vip wyskakuje Error i napisane jest że nie mam uprawnień do oglądania tego tematu czy coś w tym stylu.

vip na nulled.io czy na  stronie bola?   Crackowany bol pozwala na używanie skryptów, forum jest na innym silniku niż bol + na forum bola potrzebna jest ranga aby wchodzić w dane tematy.

P.S tutaj masz pełno skryptów  

http://www.nulled.io/index.php?/forum/31-bot-of-legends-vip-scripts/
Opublikowano

Chodzi mi o to że jest sposób logowaniem się do cracked bola za pomocą nicku Vipa z forum bola. W ten sposób moge grać np na SAC:R jeśli ta osoba go wykupiła i na skryptach Vip których jest lista na scriptstatus.net dobra ale z tym już sobie pordadziłem. Teraz mam problem taki że założyłem konto na nick Vipa z oryginalnego forum bola i podczas logowania do bola mam "failed to login" Wie ktoś o co kaman ? 

Opublikowano

Chodzi mi o to że jest sposób logowaniem się do cracked bola za pomocą nicku Vipa z forum bola. W ten sposób moge grać np na SAC:R jeśli ta osoba go wykupiła i na skryptach Vip których jest lista na scriptstatus.net dobra ale z tym już sobie pordadziłem. Teraz mam problem taki że założyłem konto na nick Vipa z oryginalnego forum bola i podczas logowania do bola mam "failed to login" Wie ktoś o co kaman ? 

potwierdziłeś konto ? Nie jestem pewien ale on ma inne hasło i dlatego masz failed to login :P

Opublikowano

Tak konta potwierdzałem bo zrobiłem 3 lel. To w takim razie jak mam to zrobić żebym mógł korzystać z tej opcji grania na czyimś nicku 

Ktoś pomoże ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...