Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Administratorem/Moderatorem

DeEaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

;) Siemanko ;)

Pomogę przy tworzeniu serwera, oraz rozwijaniu go, interesują mnie projekty z pomysłem,
ogarniętym zespołem. Jestem osobą kreatywną i odpowiedzialną, mam duże doświadczenie

w tej randze. Prowadziłem różnego typu serwery jednym z nich, a zarazem najlepszym jest 
PolishGames.

Oferuję:

+
18 lat
+ Mikro + TS3

+ Kultura 
+ Doświadczenie

Chętni proszę o kontakt GG lub PW
gg-icon.png
45805120

Opublikowano

Był taki jeden serwerek :) 200 slot sponsorowany, byłem technikiem i ogólnie tam ogarniałem wszystko. Był to serwer Mini Games na 1.6.4 jak dopiero one wchodziły.Jako pierwszy serwer mieliśmy kalambury autorskie, 200 ludzi grało, youtuberem był NazZeS możecie znaleźć na YT'ku, miał tam filmiki z życia serwera ale je usunął nie dawno, nie nagrywa już z mc tylko CS'a :D i taka lipka :) 

Opublikowano

A tak to, ogarniam w 90% WE, WG, czasami poświęcę więcej czasu to i mapkę dobrą wybuduję, obsługuję world paintera, ze strony technicznej potrafię spolszczyć pluginy, skonfigurować, napisać mały skrypt, lecz wolałbym bardziej posadę na serwerze gdzie są już profesjonalni technicy z naciskiem na słowo programiści, być tym ogarniającym, czasami coś pomóc dobudować, podsunąć dobry plan i tyle... tu jeszcze mam małęgo SS'a z naszego serwera MiniGames, jest to spawn który budowałem:
587d4f4b8c40.jpg

@Znalazłem jeszcze filmik do którego jak ktoś nie ma linku to nie da się go obejrzeć bo jest niepubliczny, dlatego nie mogłem znaleźć na profilu YT NazZeSa
 podsyłam link :) 

to był już sezon II :> 

https://www.youtube.com/watch?v=GHR3HIRv6WU&list=TL_ddXAozC_EI

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, poszukuję lub dołączę do ekipy piszącej wtyczki w języku Java. Podstawy już jakieś znam z poradników, etc. Pragnę dołączyć do takiej grupki, w której są ludzie uczący się i też, którzy wytłumaczą (posiadają większą znajomość). W grupie raźniej i szybciej można się nauczyć... :> 
Kontakt GG: 45805120 lub PW   :)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...