Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

unassigned steam /ban /blokada konta

apsieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem ,ze zamiast mojego nicku na steam pisze mi unassigned i nie wiem co mam z tym robic 

Przed tym wydarzeniem korzystąłem z cs go loune i jakis typ wysłał mi zaproszenie oraz link w który wszedłem :/ (wiem moja głupota ;///)

Takie pytanie czy ktoś miał podobny problem i czy da się jeszcze utratować moje konto ?

Opublikowano

Podstawową rzeczą jaką powinieneś wykonać po kradzieży konta to zmiana hasła do maila.

Następnym krokiem jest napisanie do Supportu Steam. (Zazwyczaj czeka się do 2 tygodni)

W wiadomości opisz im dokładniej przebieg całej sytuacji i podaj dane do konta.

Ważną rzeczą są gry, które kupowałeś na Steam'a (mowa tutaj o grach pudełkowych tzn. ze sklepu), zrób zdjęcie kodu gry + dopisz na nim specjalny ticket.

Opublikowano

Czyli to mogła być kradzież konta (mogę się zalogować na mojego steam i maila itp.)

Do suportu już pisałem ale na razie odpisał mi tylko bot ;/

Niestety nie mam żadnej gry pudełkowej ;/ Jedyną grą jaką mam ze steam jes to cs go i tak naprawdę na nim mi najbardzie zależy ,gdyż nie uśmiecha mi sie kupywać odnowa CS GO 

Opublikowano

Czyli to mogła być kradzież konta (mogę się zalogować na mojego steam i maila itp.)

Do suportu już pisałem ale na razie odpisał mi tylko bot ;/

Niestety nie mam żadnej gry pudełkowej ;/ Jedyną grą jaką mam ze steam jes to cs go i tak naprawdę na nim mi najbardzie zależy ,gdyż nie uśmiecha mi sie kupywać odnowa CS GO 

Skoro dostęp do konta Steam i maila masz to w czym tkwi problem ?

Żeby zmienić nazwę na Steam wchodzisz , Steam>Ustawienia i tyle :P

Opublikowano

Kolego nie moge nic zrobic ;/ i nam dostępu do zmiany w cs go jaki i na steam mam zablokowane wszelkei rozgrywki ;/ zaraz dodam załączkin ;/

zał.

Jeśli jest to faktycznie ban ... to sa tylko 2 opcje czekac na odpowiedz ze strony steam support lub kupic nowego cs ;/ 

Chyba ,ze ma ktoś jakieś inne pomysły ? 

ps. próbując zmienić nick cały czas wyskakuje mi ta sama informacja ;/ nie można zmienić nicku spróbuj za kilka minut 

post-1407541-0-93830300-1436534369_thumb.png

post-1407541-0-08388800-1436534376_thumb.png

Opublikowano

ban jest niby do 2038 roku ;/

co masz na myśli mówiąc ja bym odzyskał to konto ?

Trochę mi szkoda bo jednak 300zł wydałem na to ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...