Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Szukam silnej postaci na mida pod bola

WasiakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, gram xerathem na skrypcie deklanAIO, ale zaczyna mi się on już nudzić. Jaką silną postać z dobrym skryptem na mida polecacie? Myślałem nad Viktorem i Ekko. Postać taka jak cassio odpada z przyczyn oczywistych. Pozrawiam.

Opublikowano

viktor jak zbuduje swoj itemek na maxa z rozwinieciem wszystkich skili to jest kosa + ulti w TF miód polecam skrypt free elo Viktor, poza tym oriana (gaong), jakis Varus (ADC Galore) bardzo lubie Annie i jej burst (NAnnie) zed (BioZed) moze jakis Jayce (od BigFatCorkiego fajnie dziala) potestuj i znajdz cos dla siebie :)

Opublikowano

ja Ci powiem kto wymiata na midzie, Zilean ! xD  a na poważnie:  cassio ( CW ) a jak dostajesz zeda na klatę to  Xerath, Orianna, skrypty od Deklanda, w diamencie bez problemu orasz, zagrałem ponad 400 gier cassio jedna po drugiej i bana nie mam :) zresztą mało kto mówił coś o bolu... w silverkach może płaczą że wszystko się trafia ale w diamencie + to można powiedzieć że norma

Opublikowano

Wymienię ci postacie a ty wybierz sobie skrypty, które ci odpowiadają.
Więc tak: Zed, Cassio, Xerath, Viktor, Oriana, Fizz, Ekko, Veigar, Syndra, Talon, Lux, Kha (nie jeste w mecie ale ora :D ), Lissandra

bPF1HEU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...