Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Elcardia.pl - System szarf.

Elcardia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym Wam zaprezentować system szarf jaki będziecie mogli znaleźć na serwerze Elcardia.
Całość niewiele różni się od wersji z serwerów globalnych, aczkolwiek jest kilka zmian.
Aby ulepszyć szarfę na kolejny poziom potrzebujemy szarfy o podstawowym poziomie.

szarfy_1.png
Szarfy potrafią absorbować bonusy z biżuterii, broni obraz zbroi. W procesie tym przedmiot z którego są pobierane bonusy ulega zniszczeniu niezależnie od efektu.
Wartości jakie przejmie szarfa są zależne od jej poziomu.

szarfy_2.png
Modele szarf zostały bardziej dopracowane i leżą na postaci lepiej niż te z oficjalnych serwerów.
szarfy_3.png

Polub nasz fanpage aby być na bieżąco z nowościami oraz informacjami dotyczącymi serwera!

https://www.facebook.com/elcardia
Opublikowano

­

Coś ty zrobił z tym wojownikiem?!

Nowy system, system anoreksji w metinie. Tak wygląda wojownik nie karmiony przez 2 tygodnie.

Opublikowano

­

Nowy system, system anoreksji w metinie. Tak wygląda wojownik nie karmiony przez 2 tygodnie.

Dobre.

Szarfy fajna sprawa :) Sam o tym myślałem, ale nie wiem :/

9pn889.png

Opublikowano

Szarfy absorbują bonus tylko z zbroi i broni

ps. nie widzę problemu z dopasowaniem szarf do postaci:

Check_this_screenshot.jpg

Nawet nie wiedziałem że tylko z zbroi i broni, w sumie zrobić tak żaden problem ale niech zostanie jak jest ;)

A co do dopasowania, wiem że to nie jest trudne ale na PL'u jest to źle zrobione i chyba nawet źle podpięte, przy ataku np. z konia szarfa rusza się z koniem czy postacią?

Opublikowano

Nawet nie wiedziałem że tylko z zbroi i broni, w sumie zrobić tak żaden problem ale niech zostanie jak jest ;)

A co do dopasowania, wiem że to nie jest trudne ale na PL'u jest to źle zrobione i chyba nawet źle podpięte, przy ataku np. z konia szarfa rusza się z koniem czy postacią?

Z postacią, system jest debugowany z PL.

Check_this_screenshot.jpg

Ale 100% nie potwierdzę, bo nie mam nawet konta na PL :D

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nie chce wyjść na hejtera ale.. no k***a. Chwalenie się systemem który jest na PLu ? Coś autorskiego k***a..

Opublikowano

Bez sensu, aby ruszała się z koniem haha. :D Czyli stoi w miejscu? Beka...

Dokładnie, rusza się tylko delikatnie do przodu kiedy koń pochyla głowę, ale tak jak mówię, info niepotwierdzone, muszę znaleźć kogoś kto by to sprawdził.

Opublikowano

Na nagraniach youtuberów z serwera globalnego, jak można zauważyć to szarfa postaci bijącej na koniu się nie rusza, stoi sztywno (chyba, że delikatnie). Obraca się ona równo z postacią itp, przykład (randomowy filmik): https://www.youtube.com/watch?v=W9Fl_24iT6M- przewińcie sobie na około 3:18 :).

Jednak rusza się prawidłowo, czyli miałem złe informacje  :mellow:

Opublikowano

Jednak rusza się prawidłowo, czyli miałem złe informacje  :mellow:

"Zdarza się najlepszym." Cieszę się, że pomogłem rozwiać twoje wątpliwości :).

Opublikowano

Nie chce wyjść na hejtera ale.. no k***a. Chwalenie się systemem który jest na PLu ? Coś autorskiego k***a..

Nie chcę wyjść na osobę niekulturalną, ale w jednym temacie krytykujesz szarfy, a następny który napisał @Bambus3k™ oceniasz tak W4owqNv.png

Dotarłeś już do jelita cienkiego w dupie bambuska? Jeśli nie to dużo ci nie brakuje czopku ;) No i lepiej zajmij się swoim divine na którym co dwa dni zmieniasz człowieka a bugi jak były tak są, następnym razem postaraj się jakoś obiektywnie krytykować, cześć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...