Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO ''zakupiony" a kasy nie ma

V3RxKata

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż po nazwijmy to "zakupieniem" cs go nie dostałem do biblioteki tak z grubsza ;p a teraz krok po kroku co się stało

Dostałem PSC o wartości 50 zł , mowie sobie kupię cs go

Wchodze na Steam Klikam CS GO dodaj do koszyka

Kupuje , wpisuje kod z PSC po czym pośpiesznie zamknąłem okno , co zaskutkowało tym , że nie posiadam Cs Go w biblitece gier a co za tym idzie " zakosiło " mi kase z PSC i pozostało 2 zł a jak cs nie było tak nie ma , napisałem do suppportu, w jakim czasie mogę się spodziewać odpowiedzi ? i co ważniejsze dałem screena wyciągu z PSC i czy otrzymam cs go ? Proszę o pomoc !

Jeśli złe miejsce na ten temat prosze o przeniesienie , dziekuje.

Opublikowano

W ciągu 2 tygodni powinna być odpowiedź z supportu, chyba że napisałeś do polskiego to może trochę dłużej im to zająć. A cs powinni dodać jeśli mają dowody zakupu.

cover.png?dl=0

Opublikowano

Zobacz na liście kupoionych gier czy masz tam CS. Polski support odpisał mi po 2 tygodniach

gdzie jest ta lista kupionych gier ?

Opublikowano

Rynek》stan funduszy

Już sprawdzam , zaraz Ci powiem czy cos jest namazane

Opublikowano
9 Lip
niedostępny
Błąd
Counter-Strike: Global Offensive

9 Lip
niedostępny
Błąd
Counter-Strike: Global Offensive

Rynek》stan funduszy

i co sądzisz ?

Opublikowano

­

Witam.

Otóż po nazwijmy to "zakupieniem" cs go nie dostałem do biblioteki tak z grubsza ;p a teraz krok po kroku co się stało

Dostałem PSC o wartości 50 zł , mowie sobie kupię cs go

Wchodze na Steam Klikam CS GO dodaj do koszyka

Kupuje , wpisuje kod z PSC po czym pośpiesznie zamknąłem okno , co zaskutkowało tym , że nie posiadam Cs Go w biblitece gier a co za tym idzie " zakosiło " mi kase z PSC i pozostało 2 zł a jak cs nie było tak nie ma , napisałem do suppportu, w jakim czasie mogę się spodziewać odpowiedzi ? i co ważniejsze dałem screena wyciągu z PSC i czy otrzymam cs go ? Proszę o pomoc !

Jeśli złe miejsce na ten temat prosze o przeniesienie , dziekuje.

Spróbuj odnaleźć niezakończoną transakcję w swoim profilu, jeśli nie to czekaj na odpowiedź. U mnie trwało to 2-10dni.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­

Spróbuj odnaleźć niezakończoną transakcję w swoim profilu, jeśli nie to czekaj na odpowiedź. U mnie trwało to 2-10dni.

Jak znalezc taka transakcje ?

a czy w ogole takie slowa jak sa w zoltej obramowce nie przeszkadzaja ? chodzi mi tylko o to czy wszystko jest ok

154_bez_tytu_u.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...