Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CA - Powroty

Maxio.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemson, czy opłaca się wracać do CA ? Czy tamta zmiana z tymi broniami NX -> GP nadal jest ? 

Jak hakszild ? I ogólnie, ogólnie pytam, bo chciałbym pograć, ale pytanie czy warto zasysać i tracić tylko nerwy. ;zz

[*]

Opublikowano

wracać się opłaca,wróciłem w listopadzie,i fajnie się gra ^.^ ,

1.haxów nie ma na 99% 2x widziałem jakieś low rangi że odpaliły aima i nożem hedy leciały

2.,nexon się ostro wziął za hakerów,i skanuje całego kompa kiedy chce, w poszukiwaniu haxów,więc jak masz do innych gier to tez bana dostaniesz :D

3.wszystkie bronie są za gp nie trzeba nx ładować wgl w gre,permy za logowanie rozdawali przez ostatnie kilka miesięcy,

4.około tygodnia temu była fuzja z amerykanami,serwery są podzielone na amerykę / europe i wspólny (globalny)

5.przez fuzje od tygodnia są takie lagi że każdego szlak trafia,przebiegniesz pół mapy i wracasz na respa -_-,

6.jak ogarną te lagi to tylko grać ^.^

7.ten screeny  to już mój krytyczny,są gry ze są prawie nie wyczuwalne lagi, a są takie że najchętniej wyrzuciłbym kompa przez balkon.post-726415-0-30701500-1436518169_thumb.jpg

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Siemson, czy opłaca się wracać do CA ? Czy tamta zmiana z tymi broniami NX -> GP nadal jest ? 

Jak hakszild ? I ogólnie, ogólnie pytam, bo chciałbym pograć, ale pytanie czy warto zasysać i tracić tylko nerwy. ;zz

Ta gra wymiera EU zostało połączone z NA, ogólnie kaszana.

Widzę na avatarze Max z Life is Strange :D

Opublikowano

Ta gra wymiera EU zostało połączone z NA, ogólnie kaszana.

Widzę na avatarze Max z Life is Strange :D

Wymierało ale NA, EU jeszcze ładnie ciągnie.. jeszcze po tym jak połączyliśmy się z nimi to nexon zaczął wymierzać sprawiedliwość za dawne czyny: tyle pobanowali osób z NA za logi czy pwrlvl że masakra ^.^

Opublikowano

@Kokos9090

2.,nexon się ostro wziął za hakerów,i skanuje całego kompa kiedy chce, w poszukiwaniu haxów,więc jak masz do innych gier to tez bana dostaniesz  :D

juz za hacki do innych gier nie banują ;)

Opublikowano

@Kokos9090

2.,nexon się ostro wziął za hakerów,i skanuje całego kompa kiedy chce, w poszukiwaniu haxów,więc jak masz do innych gier to tez bana dostaniesz  :D

juz za hacki do innych gier nie banują ;)

ta nie jak kolege zbanowali za haxy do cs xD

Opublikowano

No wcześniej po 5 dniach, dostałem bana za nic, a pewno za to że miałem skin loadera do lola, więc. :D 

- Ogólnie to dużo speców, i hornetów lata po mapie ;D ?

[*]

Opublikowano

No wcześniej po 5 dniach, dostałem bana za nic, a pewno za to że miałem skin loadera do lola, więc. :D 

- Ogólnie to dużo speców, i hornetów lata po mapie ;D ?

speców i turretów, nie hornetów.

Opublikowano

Haki są, spotkałem ostatnio parę takich samych przypadków, ostatnio gościu kd 0,52 ranga CSM, i z giety każda kulka we mnie wpadała jak w masło z drugiego końca mapy. Idealnie było widać nawet jak pociski lecą, to wyglądało dokładnie tak: na mapie Oil Rig gości się nagle pojawiał na górze na drugim respie i zanim zdążyłem w ogóle obrócić się mniej więcej w jego kierunku to było widać tylko rozbłysk z jego lufy i idealnie 3 kulki pach pach pach  i po mnie wszystko w cel gościu w ogóle nie trafiał gdzieś obok a ja w większości przypadków zasuwałem na speedzie z włączonym shiftem a mimo to idealnie trafiał to wyglądało trochę jak by strzelał w przyśpieszonym tempie, wciskał tylko przycisk w myszce i staty 30 - 5. Szkoda że sobie mirilisa nie włączyłem. 

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Haki są, spotkałem ostatnio parę takich samych przypadków, ostatnio gościu kd 0,52 ranga CSM, i z giety każda kulka we mnie wpadała jak w masło z drugiego końca mapy. Idealnie było widać nawet jak pociski lecą, to wyglądało dokładnie tak: na mapie Oil Rig gości się nagle pojawiał na górze na drugim respie i zanim zdążyłem w ogóle obrócić się mniej więcej w jego kierunku to było widać tylko rozbłysk z jego lufy i idealnie 3 kulki pach pach pach  i po mnie wszystko w cel gościu w ogóle nie trafiał gdzieś obok a ja w większości przypadków zasuwałem na speedzie z włączonym shiftem a mimo to idealnie trafiał to wyglądało trochę jak by strzelał w przyśpieszonym tempie, wciskał tylko przycisk w myszce i staty 30 - 5. Szkoda że sobie mirilisa nie włączyłem. jak masz elite

jak masz elite to z takim problemu nie ma :P

Opublikowano

jak masz elite to z takim problemu nie ma :P

elite mam ale rzadko sam rooma zakladam bo nikt nie chce dołączyc i trzeba troche czekac jak ustawie NoDualTurret + jak widzą range i k/d to tez wchodza i wychodza wiec najczesciej gram w roomach bez elity bo znowu jak wejde gdzies do elity to zazyczaj jest kick za free.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Teraz są hacki. Np. Absolute coś tam. (nwm czy wolno podawać). Właśnie dziś ktoś na MegaPhone pisał o nich, że są vipy. Więc na pewno jeszcze się spotkacie z tymi hackerami :)

baner4.gif

Opublikowano

ktoś kto ładuje hajs w ta gre i nie używa żadnych haxów vaba nie dostanie,niech się gimbaza odpalona martwi,jak widze haxa albo wywalam albo wychodzę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...