Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bloody5 Kalibracja In-Game

Hanataji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Przypadkiem odkryłem pewną opcje w myszce A4-Tech Bloody Gamming V8M. Opcja nazywa się Kalibracja In-Game uruchamia się ją klikając dwórkotnie przycisk 1 i N lub 1 i 3, kółko zaczyna mrugać na kolor zielony lub żółty i odpala się okienko.

Nie zauważyłem żadnej zmiany przy ustawianiu tego.

Mógłby ktoś powiedzieć do czeog to służy?
0af30b44c3.jpg

9cb1d98d5ebea49ce20d90e68efcf7fa.jpg

Opublikowano

Ustawienia w Bloody wspomagające strzelanie podobno grozi VACacjami ;)

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Ustawienia w Bloody wspomagające strzelanie podobno grozi VACacjami ;)

Nie grozi. Była jakiś czas temu dyskusja na ten temat i gościu który miał mysz Bloody wprost napisał do supportu czy może tego używać czy nie. I odpisali mu, że nie grozi za to ban. Wydaje mi się, że nie grozi, bo ustawienie tego pod cs go jest trudne, a nawet jak już się ustawi to nic nie daje.

Opublikowano

@Antkarz,

Nic nie daje? ja mam bloody A9 i multicore odblokowanie 10$ kosztuje, i powiem ci że bardzo dużo daje bo kontroluje w ciebie full auto

np. z m4a1 pierwsze 18 kul leci 90% w to samo miejsce z AK47 prawie to samo. także nie mów że nic nie daje!

461_0xlady.png

Opublikowano

To nie jest opcja z CORE 3 tyllko z CORE 2 (w CORE 3 też jest). Chciałbym sie dokładnie dowiedzieć co dają te opcje odstępy czasu (jest jakiś program który liczy szybkość kliknięcia?) i Tłumienie.

A co do kontroli fullauto to programy typu Auto Hot Key albo właśnie programy które wbudowujaw myszkę SKRYPT nie są haxem,  nie "ingerują" w kod gry. Ale... jezeli ktoś was zgłosi za aima etc i na OV będzie widać kontrole fullauto będzie VAC/OV

Opublikowano

@Hanataji,

cytat twój : jezeli ktoś was zgłosi za aima etc i na OV będzie widać kontrole fullauto będzie VAC/OV "

no a co ty myślisz że np. dobry gracz nie umie kontrolować full auto? no proszę cię -.-

461_0xlady.png

Opublikowano

@TruZ No niby tak ale też widać jak myszka lata. Strasznie nie naturalnie myszka idzie w dół a jak puszczasz klawisz to wraca na swoje miejsce.

Opublikowano

@TruZ No niby tak ale też widać jak myszka lata. Strasznie nie naturalnie myszka idzie w dół a jak puszczasz klawisz to wraca na swoje miejsce.

dobra jak nie wiesz, to nie pisz! bo nic nie lata i nic nie wraca wszystko jest ok! 

461_0xlady.png

Opublikowano

dobra jak nie wiesz, to nie pisz! bo nic nie lata i nic nie wraca wszystko jest ok! 

Używałem to chyba wiem... OV można złapać VACa nie.

Opublikowano

cs jest tak banalny a jak nie dajecie sobie rady i musicie wspomagać się myszką z wbudowaną kontrolą odrzutu to pomyślcie sobie jacy jesteście słabi wgl nie nadajecie się do gier FPS spadajcie do lola czy tam metina

zresztą co wam da kontrola full auto jak nie potraficie zachować się w sytuacjach stresowych nie mówiąc już o celowaniu ehhh gimbusy niedługo macie koniec wakacji miesiąc szybko wam zleci

i jak tu grać z graczami (gimbusami) którzy oszukują bo są tak ograniczeni że nawet myszką machać nie potrafią ciekawe jak wy macie w szkołach też wam wszystko pod nos podają?

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...