Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pingiem.

Leferon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od razu powiem, że wiem, że takich tematów było kilka, ale przeczytałem wszystkie jakie udało mi się znaleźć i żaden nie sprawił, że mój ping się naprawił. Od jakiegoś czasu mam tak, że ping jest bardzo wysoki ( 400 - 1500 ). Z internetu korzystają 2 osoby. Ping czasem jest normalny, i można zagrać parę gier, ale nadal jestem mocno ograniczony.

Opublikowano

Ok nie bede ci tu wymienial przykladow typu zadzwon do dostawcy itp. Bo pewnie juz sie takich naczytales

Na poczatek polecam zainstalowac wtfast jest to program polecany przez riot podobna ma laczyc z ich glownym serwerem czy costam xD

Jako drugi polecam taki oto zestaw roznych narzedzi w wiekszosci przypadkow powinien pomoc Netadapter-repair all sam nie raz skorzystalem

Opublikowano

Witam. Od razu powiem, że wiem, że takich tematów było kilka, ale przeczytałem wszystkie jakie udało mi się znaleźć i żaden nie sprawił, że mój ping się naprawił. Od jakiegoś czasu mam tak, że ping jest bardzo wysoki ( 400 - 1500 ). Z internetu korzystają 2 osoby. Ping czasem jest normalny, i można zagrać parę gier, ale nadal jestem mocno ograniczony.

Możesz trochę opisać więcej? jaki net.... transfer...wifi... w jakich okolicach mieszkasz.. w jakich sytuacjach się to dzieję, bo tak jest trudno.. jak napiszesz dam edit'a i spróbuję coś pomóc jeśli będę wiedział cokolwiek, a jak nie to trudno.., bo trudno coś wywnioskować z tego co napisałeś.. za bardzo ogólnie..

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...