Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Okrutne Reklamy [Przeglądarka]

HansoGames

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Posiadam przeglądarke Firefox i pobierałem jakiś program nie pamiętam chyba z jakiś nie najlepszych stron oczywiści ja jako ja dałem na Szybką Instalacje tych programów i zaakceptowały się wszystkie syfy ;-; Już od 2 tyg męcze się z jakimś wirusem YAC prubowałem odinstalować był chwilę spokój i znowu to samo ADW Cleanerem też próbowałem i nic, SpyHunterem też i nic.... Pojawiają się jakieś rekalamy w nowych oknach i po 3 sekundach tak znikają jakieś w ich linkach jest jakieś yxo czy coś , zamiast mojej domyślnej wyszukiwarki (Google) mam jakiś syf Yahoo, gdy wchodzę na np: Allegro cały czas mi się pojawia jakiś syf dotyczące jakiś promocji na innych stronach ;_; AdBlocka mam włączonego i nic... Jak wchodze na jakieś forum powiedzmy że to forum z wyszukiwarki to zamiast waszego Forum wyświetla mi się jakaś syfiasta strona "Pobierz plik, podaj swój numer telefonu" ...

Help podajcie mi jakiś najlepszy antywirus Avast ma to w dup$e gdy skanuje nim to nie wykrywa nic podejrzangeo, Help męcze się z tym syfem 2 tygodnie na takie coś nie da się patrzeć jak co 5sek pojawia się jakaś zasra$a reklama ! ;-; Pomóżcie szybko ;-;

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...