Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaka postać najlepsza do Jungli ?

kuba2805

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką najlepiej postać do jungli ? Grałem Rengarem świetnie mi się grało. Ale to było pół roku temu dosłownie bądź więcej. Bardzo dawno nie grałem w lola. Nie wiem jaka teraz jest postać najlepsza. Często widuję Shyvane. Nie wiem... Poradźcie mi :)

Opublikowano

Kup Rengara naucz sie oneshota i kery gejm soł mucz

Pół roku temu byłą jeszcze latarnia jesli się nie myle a teraz własnie te postacie powracają dzieki temu nowemu itemkowi do jungli

Od siebie polecę Xina z tym itemkiem

▼ Duzy dmg

▼ Tankowaty

▼ Z tym nowym itemkiem i troszke ap mozna robic wieze z full hp wychodząc z 30-40% hp

▼ Mały CD w late

▼ Silne ganki na 4-5 lvlu

▼ Jak sie nafeeduje to jest nie do zatrzymania

- Duzy cd na początku

- Słaby escape

- Bez itemów maly speed

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Shyvana:

+ Tanky
+ Ciekawy mechanizm ulti (im więcej bijesz - szybciej masz ulti)
+ Brak many
+ Dzięki skillow W po 5 lvl masz łatwy exp w lesie
+ OP ganki z ulta
+ Bardzo prosta w ogarnieciu

- Brak stuna

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Dalej silna jest dzidalka

+mega mobilna

+całkiem dobry clear

+świetne ganki jak ogarnia się dzidy

+duży damage

-brak cc

Reksai

+Mobilna

+dobre ganki

+tankowata

+dość sporo cc

+brak manacostów (ma furie która leczy ją gdy ta wejdzie pod ziemie)

Opublikowano

Zaskoczę cie, ale nie ma najlepszej postaci w jungli, wszystko zależy od team compu, twoich preferencji itd...

Obecnie są duże zmiany w jungli, ponieważ są 2 nowe itemy i meta ciągle się zmienia.

Pod sated devourer na pewno, króluje YI, shyvana, kayle, ponieważ bardzo dobrze działają z AS i one-hit efektami.

A co do tanky junglerów to zapewne gragas najlepszy, powoli tank meta zanika, ale myślę że gragas nadal się dobrze trzyma.

Nidalee również bardzo silna, bardzo często banowana, nie dziwi mnie to gdyż ma:

-bardzo szybką jungle

-dużą mobilność

-wywiera dużą presje na liniach

-fajnie działa z runeglaive

Opublikowano

Nidalee jest po tym patchu boska, składasz praktycznie każdego na combo + chory dmg z dzidy + nieziemski poke. Jest bardzo silna w early a najbardziej w midgame, w late lekko słabnie, ale tylko lekko dlatego na prawdę polecam póki nie znerfią tego itemka na jungle lub samej dzidali :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...