Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozłączono z PvP.net

tomas9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam problem jak w temacie. Dzieje mi się tak do 5 sekund i pozniej normalnie i znowu się to pojawia. Moim zdaniem to wina routera/internetu, gdyż u kuzyna nie miałem takich problemów. Dodam, że przed formatem nie miałem takich rzeczy. 

post-700080-0-18015200-1436468974_thumb.png

Opublikowano

A internet normalnie działa? Bo jak przerywa internet, to już znasz powód. Ostatnio dużo osób ma problemy z internetem i jest to nieuniknione, ja mam czasami tak samo od 2 dni.

Opublikowano

Powiem, że Cs:Go działa normalnie. Internet działa normalnie. Mam problem z samym lolem.

Kiedyś miałam podobnie - BF, wszystko generalnie chodziło, a na lolu coś takiego ciągle, grać się jako tako dało, ale ciągle ten komunikat był i wkurzał, okazało się że to kwestia internetu, teraz mam lepszy i problem znikł.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

U mnie podobnie, grać się da, ale jak wywali ten błąd to pisać nie mogę, zaakceptować do meczu, wybrać postaci nie mogę.

Opublikowano

Czasami rito ma problemy z "serwerami" itd, ale to jest rzadkie bardzo.., tak jak mówisz... jeśli nie masz z niczym innego problemu, to prawdopodobnie masz obciążenie lub twój dostawca zawodzi.. różnie to bywa..., ostatnio np grając ranked'a ktoś wywalił grę..., a zaś następnym razem rito miał problem z "usługą", czasami również tak jest ze steam'em więc możliwe,że to z twojej strony skoro tak myślisz.., nie wiem obserwuj uważnie ..+ ja raz miałem jakiś proces odpalony.., który mi powodował takie problemy przed formatem..., więc możliwe jest również to..., ale nie mam pojęcia.., bo to jak loteria takie ogólne...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...