Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupować premium?

Tygrysiontko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam Battlefield 4 z dodatkiem Chińska Nawałnica. Pograłem tylko 20 godzin. Warto na dzień dzisiejszy kupować premium? ;)

Pozdrawiam, miłego dnia. 

Opublikowano

Ja kiedys kupiłam zwykłego Bf'a 4, jednak po pewnym czasie zakupiłam Premium do niego i decyzji nie żałuje, bardziej się to opłaca niż kupowanie oddzielnie dodatków, gdyż dodatkowo otrzymujesz Premium, które daje Ci wiele ciekawych nowości, funkcji, przeróżnych dodatków, dostęp do serwerów CTE, itd.­

­VeIMQWU.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupiłem wczoraj i nie załuje swojej decyzji, co lepsze jest to ze premium daje ci takie opcje: 

PIĘĆ DODATKÓW

Usługa Premium zawiera wszystkie pięć dodatków do Battlefield 4. Są to: Chińska nawałnicaDrugie uderzenie,Wojna na morzuZęby smoka, i Ostateczna rozgrywka.

all-expansions-v2_1_0_1.png?v=1405727469
BF4_Icon_Personalization_0.png?v=1405727
DODATKOWE OPCJE PERSONALIZACJI

Nowe kamuflaże i malowania. Emblematy i nieśmiertelniki. Usługa Premium znacząco zwiększa zakres dostępnych opcji personalizacji, pozwalając użytkownikom jeszcze bardziej wyróżnić się pośród innych graczy.

PIERWSZEŃSTWO W DOSTĘPIE DO SERWERÓW

Użytkownicy usługi Premium będą mogli „przeskakiwać” graczy czekających w kolejce na serwery.

BF4_Icon_Servers_0.png?v=1405727469480rc
BF4_Icon_Battlepacks_0_1.png?v=140572746
12 PAKIETÓW BOJOWYCH

Użytkownicy usługi Premium otrzymają 12 pakietów bojowych – zestawów elementów do wykorzystania w grze Battlefield 4.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...