Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będę miał odblokowaną wymianę i czy będę mógł obstawiać ?

Mariusz123513

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Dokładnie 27 dni temu kupiłem CS-key`a do cs`a na allegro. Wiem że będę miał zablokowany rynek dopóki nie doładuje portfela za 5 euro, ale nie o to mi chodzi. Nie chcę doładowywać tego portfela bo rynek jest mi nie potrzebny, ale otarła mi się o uszy taka informacja, że po 31 dniach bez względu na to że kupiłem cs key`a będę mieć odblokowaną wymianę. Czy to jest prawda ? Jesli tak to mógłbym wtedy obstawiać skiny mimo zablokowaneo rynku ? Pozdrawiam :)

Opublikowano

To ktoś ci kity chyba wciskał bo ja mam też cs z allegro i musiałem doładować za 5 euro by móc korzystać z rynku steam... (miesiąc od daty doładowania)

Widocznie Valve lubi swoje "pieniążki" i nie ma innej opcji niż doładowanie albo kupno gry na steam (tutaj nie wiem ale byłoby to logiczne).

Opublikowano

Teraz właśnie tak nie mogę zrobić bo minęło dopiero 27 dni a musi rzekomo 31, dlatego chciałbym wiedzieć jak to wyglądało z perspektywy innego gracza który miał ten sam problem co ja :D

Opublikowano

­Będziesz musiał zainwestować w rynek co najmniej 5 euro. Wtedy odblokują Ci rynek, handel, oraz zapraszanie do znajomych. Oczywiście pierwsze dwie rzeczy, jeżeli masz włączony SteamGuard od ponad 30 dni.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

­

Tal, jest aktywowany od 14.06. 2015

W dobrym ;)

Nie będziesz się mógł zamieniać, ani w pełni korzystać z aplikacji Steam (znajomości,rynek,recenzje itp)

eriosgkmk.gif

Opublikowano

mowisz ze rynek ci jest nie potrzebny, ale jak by ci poleciala chroma 2, i bys mogl sprzedac za 15 euro, to pozniej bylby placz ze zablokowany rynek, moglbym kupic na steam, bla bla bla..­

Opublikowano

Skrzynki chroma mógłbym wymieniać z moim kumplem, który kupiłby mi tego skina którego chciałbym a za niego dawałbym mu skrzynki podczas wymiany, całą filozofia :)

Tak poza tym już nie wiem kogo mam słuchać bo inny kumpel mówił mi że po 31 dniach będzie odblokowana wymiana tylko nie rynek 

Opublikowano

:) na skina byś musiał czekać od kolegi tydzień :) (blokada 7 dni) ile to jest zainwestować 50 zł na 10 € -,- czy polacy już są tak biedni że nie mają 50 zł na grę? czy tacy chamscy że ani grosika nie popuszczą?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...