Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy do większego projektu ;)

KacperK55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osób do projektu serwera minecraft :) oczywiście chodzi mi w większości o wygląd mapy i zmobilizowanie pluginów.. i kogoś kto pomoże mi tym dowodzić.
Domenę .pl, serwer i forum już posiadam :) a więc chciałbym zebrać ekipę do kupy i zgadać się w konferencji na gadu gadu ze wszystkimi, później jakiś ts czy coś w tym stylu ;)
A więc.. szukam

- 1 współwłaściciel  - czego wymagam? żeby był dobrym i uczciwym człowiekiem, z którym mam stały kontakt przez gg/sms, cokolwiek. Który też co nieco potrafi z pluginami i forum.
- 4-3 budowniczych - czego wymagam? żeby byli rozgarniętymi ludźmi do budowania spawnów, miasta i różnych budowli - oczywiście zostaną oni nagrodzeni odpowiednią rangą na serwerze.
- ewentualnie jeszcze 1 technika - czego wymagam? żeby był bardzo ogarnięty w pluginach, żeby wiedział jak je konfigurować, co z nimi robić i jak nimi upiększyć dobrze serwer.

Nad gatunkiem zastanowimy się jeszcze razem, ważne żeby był rzadko spotykany, żebyśmy przyciągnęli tłumy ludzi. :)

Kontakt ze mną Gadu-Gadu: 31498706
PISZCIE KIEDY CHCECIE. Proszę o zgłaszanie się!

iHala Madrid!
5RaK9uH.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...