Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tryb serwera, na którym najchętniej byś grał/a?

Jaki tryb serwera, na którym najchętniej byś grał/a?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki tryb serwera, na którym najchętniej byś grał/a?

• FreeBuild
      6
    • MiniGames
      2
    • SkyBlock
      3
    • Wojny Gildi
      1
    • Creative
      0
    • PvP
      1
    • 4Fun
      3
    • Hardcore
      2
    • Jail
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­SkyBlock. Super hardkorowy, zero mob-spawnerów, mały drop i pomagająca administracja. ;)

Opublikowano

Z wielką chęcią pograłbym na starym dobrym hardcore bez tych wszystkich dodatków typu nieskończone mięso, z niskim dropem lub wydobywaniem z rudy i banami za śmierć.

Opublikowano

Gracze z wielką przyjemnością zagrali by na dobrze dopracowanym serwerze Hardcore lub SkyBlock. Jeżeli serwer miałby u jakiegoś YouTubera dobrą reklamę do zrobienia + administracja by dbała o swoich graczy nowych, jak i starych i wprowadzała na serwer nowe rzeczy, jakieś dodatki lub nowości, to serwer byłby całkiem dobry. 

Opublikowano

Ja bym chyba najbardziej miała chęć pograć na skyblocku, ewentualnie hardcore lub minigry ;)

Opublikowano

RPG! Nie widziałem dawno dobrego RPG znaczy widziałem ale ip nie podam bo to tutaj zakazane ;) Ale jakbyś zrobił/ła dobry RPG to z chęcią bym zagrał

r9wfFzB.png

Opublikowano

Skyblock hardcore ale tak zeby diax dropnal 1 chociaz na duza skrzynke bez stoniarek automatycznych nie p2w z mozliwoscia wymiana plyt bez spawnerow golemow albo zeby byly ale nie takie ze kupisz i odrazu masz $$$$$ w ciul i drogie te spawnery dobry sklep w sensie ceny ograniete nie 16kattusow do kupenia za 400 a 16 do sprzedania za 20 i administracja z mozgiem a nie z klockiem dirta w wieku 12lat

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...