Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona ArioSMT2.pl - SeveN Template/Edited by TeJkuu

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaa

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Niema to jak spolszczyć strone z e-pvp loraz opublikować z grafiką mojego kuzyna (sHaki graphic) który nie zgodził sie na udostępnianie. Dodatkowo kazde .psd ktore tam masz nie należy do ciebie tylko do mnie lub shakiego i na publikacje tego rownież nie zezwalamy także możesz sobie sam kod udostępniać jesli chcesz .

Opublikowano

Niema to jak spolszczyć strone z e-pvp oraz opublikować z grafiką mojego kuzyna (sHaki graphic) który nie zgodził sie na udostępnianie. Dodatkowo kazde .psd ktore tam masz nie należy do ciebie tylko do mnie lub shakiego i na publikacje tego rownież nie zezwalamy także możesz sobie sam kod udostępniać jesli chcesz .

Strona nie została jedynie spolszczona i dobrze o tym wiemy oboje ;)

Ja nie zgodziłem się na pozostawienie strony mojej edycji na twoim serwerze www, a jednak nadal tam jest.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Strona nie została jedynie spolszczona i dobrze o tym wiemy oboje ;)

Ja nie zgodziłem się na pozostawienie strony mojej edycji na twoim serwerze www, a jednak nadal tam jest.

Ty ją edytowałeś dla serwera. A do grafiki nie masz prawa, o tym wiemy obydwoje. Dziecko bez życia popłakał sie i wystawił stronę ..

Opublikowano

Ty ją edytowałeś dla serwera. A do grafiki nie masz prawa, o tym wiemy obydwoje. Dziecko bez życia popłakał sie i wystawił stronę ..

Ile Ty masz lat chłopcze?

Swoją drogą wydaje mi się, że to ja więcej życia niż Ty miałem podczas naszej współpracy, nie rozumiem jedynie dlaczego spamujesz post.

Edytowałem ją dla serwera, a gdy skończyliśmy współpracę ja zrezygnowałem z udostępniania jej dla Was.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Ma prawo wstawić każdy element grafiki i kodu który oskryptował.

Strona okropna, nie podoba mi się.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ile Ty masz lat chłopcze?

Swoją drogą wydaje mi się, że to ja więcej życia niż Ty miałem podczas naszej współpracy, nie rozumiem jedynie dlaczego spamujesz post.

Edytowałem ją dla serwera, a gdy skończyliśmy współpracę ja zrezygnowałem z udostępniania jej dla Was.

Ta cudem dostałeś dostęp do ftp(mój błąd) a lat mam wiesz ile i nie kozacz bo oboje wiemy jak by wygladalo nasze spotkanie. Podsyłałeś mi edytowane pliki tylko.

Opublikowano

Ta cudem dostałeś dostęp do ftp(mój błąd) a lat mam wiesz ile i nie kozacz bo oboje wiemy jak by wygladalo nasze spotkanie. Podsyłałeś mi edytowane pliki tylko.

Hm Hm Hm... ja podsyłałem Ci edytowane pliki jedynie podczas spolszczania. Potem robiłem wszystko sam, bez twojej większej pomocy. Nie rozumiem po co zaczynasz tą drame? Wrzuciłem stronkę do której mam prawa równe jak twórca szablonu.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Dodaj poprawne skany, czas 2h. Skanujesz stronę, a nie plik.

Tak Panie Moderatorze, zrobione. Przepraszam, za mój błąd on się już nigdy nie powtórzy prosze o wybaczenie. Myślałem, że uda mi się wjebać wirusa do php, ale niestety, administracja mpc nigdy nie spi.

każdej danej Ci chwili,
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Lekko podrasować strone, zmienić skrypty, wykorzystać bootstrapa, ajaxa itp :D i strona cudo ;3

ta... strona nie za ładna.

Chłopaki nie wiem co wy w niej zmieniliście że grafika wasza. 

#Topic. strona nawet nie posiada dobrze zrobionego kodowania, brak polskich znaków. na propsie. xD

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...