Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać?

bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko, opłaca się zagrać w Crossfire?

Czytając internaty, wyrobiłem sobie opinie, że jest tam dużo cziterów, choć sam w tą produkcje nie grałem.

Jak jest naprawdę?

I jak wyglądają tryby gry?

Osobiście gram czasami w cs:go ze znajomymi.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Trybów gry jest naprawdę, dużo są też ciekawe bronie których też jest, niezła sumka :) co do cziterów to się zgodzę bo jest ich naprawdę dużo w takich trybach gry jak mutation mode lub zombie mode, chodzi o tą gdzie kasa najszybciej wpada no i tez exp to ich ,,najbardziej przyciąga'' tez na normalnych trybach zdobywają odznaki itd :D 

Opublikowano

Zawsze chętnie wracam do tej gry, warto zagrać.

Jest tam wiele trybów, broni i map.

Wszystko jest ciekawie zrobione i często jest mieszane.

Dawniej nie grało się na CrossFire EU tylko na tym innym, nie wiem jak go nazwać.

Na tym innym właśnie jest sporo cziterów.

Trybów jest wiele, niewidzialni z nożami vs widzialni bez noży.

Dwie drużyny z auto-respawn, gra z bombą, każdy sam, mutanty muszą zarazić soldierów itp.

Od siebie jeszcze raz powiem, że warto zagrać i na EU raczej nie ma cziterów.

Opublikowano

Taa, ogólnie CF NA zasłynął jako gra hakerów kiedy ekspancja brudasów z Egiptu itd. w grze sięgneła zenitu. Ale obecnie nastał okres, kiedy hakerów nie ma. Ewentualnie możesz natrafić na jakiegoś glitchera wchodzącego w skrzynkę, ale to sporadycznie.

Moim zdaniem opłaca się grać, nie tylko dlatego, że brak hakerów to umożliwia w porównaniu do poprzednich lat, ale też dlatego, że obecnie jest cała masa eventów nagradzających graczy darmowymi skrzynkami za ZP, tak więc możesz już na samym starcie zdobyć niezłe bronie przy odrobinie szczęścia.

Opublikowano

Grać zawsze się opłaca. :D Tylko często jest tak, że np. w danym tygodniu będzie więcej cheaterów i nic nie ugrasz. Moim zdaniem firma z8games nie robi nic, aby tych cheaterów było mniej. Sam kiedyś skończyłem grać z tego powodu.

Opublikowano

Gra fajna,jestem z nią-z jej wersjami od jakichś 7 lat,fajne tryby,prostota.Jednak od jakiegoś czasu ktoś chyba laskę całkowicie na nią położył,cziterstwo nie daje pograć,dużo nowych nicków w stylu 111111111111....zrobionych na chwilę tylko w jednym celu-rozpieprzyć wszystko hackami i potem bleczeć że grać nie idzie.Na cf na od roku nie mogę już wejść-adresy ip europejskie są niedopuszczane,natomiast wersja europejska eu to jarmark przygłupich małolatów z hckiem w tle,po każdym patchu nalot cieniasów co sobie inaczej nie poradzą jak tylko ze wspomagaczem-wnerwia to.System głosowania aby delikwenta wywalić z gry jest conajmniej śmieszny,efektywność 5 proc,wielu albo akceptuje hck w drużynie albo jest zbyt tępa aby wcisnąć f11...Natomiast gdy z racji stażu tak jak ja np młócisz wszystko po legalu ( 7 lat bez bana,raportowany z milion razy,łącznie 500000 zabitych na koncie) to niedopuszczają cie do gry albo wywalają z co drugiej,gdy wejdziesz do gry w trakcie to na koniec room pustoszeje,wszyscy odchodzą...I jak tu grać wpizdu?

Też przesiadłem sie już na cs go,z msc temu,jednak tego nie ogarniam...boxy,kupno br co rundę,ziomki co wyskakują zza rogu z wymierzonym awm,czy snipy z ak 47-jednostrzałowcy,zadługo gram w fps-y ,wiem co jest mozliwe a co nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...