Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon Wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie tak jak w temacie jaki telefon wybrać : dotykowy ekran nie większy niż 5 cal z dobrą baterią ale najważniejsze wodoszczelny i żeby była gorilla glass tak do 1k...

Możecie podać jakieś modele?

Z góry thx

Opublikowano

Xperia m2 Aqua.Mam standardową wersje bez wodoszczelności i sprawuje się zarąbiście ;) Nie zamulaj jej śmieciami z GP a nie będziesz miał z nią żadnych większych problemów :)

Wyświetlacz 4,8 cala, Gorilla Glass 3.Bateria trzyma mi jeden dzień ale to dlatego że bardzo często korzystam z WiFi.

@Edit zapomniałem o najważniejszym: cena waha się około 7 stówek

Opublikowano

@cycu1233

Mam ten telefon już jakiś rok.

Upadł pare razy tak porządnie i dalej się trzyma. Bateria wytrzymuje dosyć długo, a wszystkie gry chodzą płynnie.Telefon nie jest wodoszczelny. Nigdy się nie zawieszał.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

A co sądzisz o tym samsung galaxy s4?

Nie miałem, więc się nie wypowiem ;p Aczkolwiek patrząc tylko na specyfikację to raczej jest górą (poza LTE którego z tego co widzę nie ma ;d).Oczywiście mówisz o Galaxy s4 active?Bo wydaje mi się że wersja standardowa nie jest wodoszczelna ;p
Opublikowano

Samsung Galaxy Grand Prime - nie ma szkła hartowanego ani nie jest wodoszczelny ,ale jest naprawde godny polecenia. Mam go w domu ,testowałem ,nie tnie się ,dobra bateria. Cena to +/- 1000 ZŁ  w salonach Play ,T-mobile itd. Lecz jak poszukasz na stronach internetowych (nie allegro ,ani OLX) ,tylko na komputro***.pl to masz go teraz po przecenie za 699 ,co jest bardzo dobrą ceną na ten telefon. (nowy)

Lepiej nauczyć się szanować telefon ,niż wydawać więcej kasy bo musisz mieś szkło hartowane ,czy wodoszczelność...

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...