Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaxCraft(Pukawka) - bez limitu RAM'u.

MaxCraft(pukawka)  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto zmienić na Pukawka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak to jest z ofertą MaxCraft bez limitu RAM'u. Mam serwer na mineserv(silver) na którym gram z kolegami(i do tego tylko będzie przeznaczony). Ma 1G ramu i niestety już go przekroczyłem. O mineserv nie mogę powiedzieć złego słowa, bo to dobry hosting i pomocna Pomoc Techniczna, jednak zmiana serwera na gold(2G ramu) jest dla mnie trochę za droga.

I tutaj chciałbym zapytać się Was czy pukawka jest dobrym hostingiem i uciągnie mi ponad 30 modów? Nie chodzi mi o żadne ochrony DDoS, bo i tak nie będę go komuś obcemu udostępniał. Więc po prostu chcę wiedzieć czy te "bez limitu Ram'u" da radę uciągnąć bez laggów to co na mineserv - silver z 1G ramu zaczyna ścinać(mam zużyte już 127% ramu).'

Dla mnie to trochę podejrzane, że kosztuje to tylko 7.45zł/msc. Nie wiem czy w ogóle warto zmieniać hosting na ten czy nie.

Opublikowano

hmmm w sumie :) Ja polecam lecz lepiej wziąć LVLUP.PRO ;) Jaki tylko chcesz silnik, nielimitowane sloty i wiecej ;) Subdomena <nazwa>.hostmc.pl

STRONA: lvlup.pro

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

na maxcraft silnik także, nielimitowanych slotów mi nie potrzeba(wystarczą mi te 5), a subdomena po co mi? :) Z resztą na pukawce także jest <nazwa>maxcraft.pl czy coś takiego, ale dziękuje za opinię ^^

Opublikowano

@LoveGamePL

Powinno styknąc ale ja tam gdzies czytałem w regulaminie ze standardowo sie dostaje x ramu a jak najwyzej chcesz wiecej to tam piszesz do nich ze to nie jest tak hop siup. Ja z pukawki jak juz cos brałem to bez limitu slotów 1 gb i sie nie zawiodłem dopóki nie weszło na serwer powyzej 8 graczy przy serwerze ktory wtedy był słabo przezemnie skonfigurowany (poczatki d;)

Co do lvlup trzymaj sie od tego z dala bo jeszcze zarazi, maja tak zlagowane maszyny ze szkoda gadać.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@LoveGamePL

Powinno styknąc ale ja tam gdzies czytałem w regulaminie ze standardowo sie dostaje x ramu a jak najwyzej chcesz wiecej to tam piszesz do nich ze to nie jest tak hop siup. Ja z pukawki jak juz cos brałem to bez limitu slotów 1 gb i sie nie zawiodłem dopóki nie weszło na serwer powyzej 8 graczy przy serwerze ktory wtedy był słabo przezemnie skonfigurowany (poczatki d;)

Co do lvlup trzymaj sie od tego z dala bo jeszcze zarazi, maja tak zlagowane maszyny ze szkoda gadać.

Nie potrzeba mi nie wiadomo ile ram'u :) Jak tam będzie 2G to mi starczy na naprawdę długo. 

Hmm 3 głosy za, 2 przeciw. Opinie są dość dobre więc będę zmieniać na pukawkę.

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Opublikowano

zmienia sie normalnie w konfiguracji serwera, screen: http://prntscr.com/7qw8btjedyne przez co wyłączał mi się czasem serwer to procesor, po przekroczeniu ponad 100% serwer się wyłączął. Miałem sporo modów i działo się to bardzo rzadko. Limit ramu to jakieś 28gb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...