Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Google Play - Nie można się zalogować

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Telefon mi sie ciął wiec postanowiłem go przywrócić do ustawien fabrycznych zrobiłem to i teraz jak sie próbuję połaczyc to pisze:

A jak próbuję zrobic nowe konto to pisze ze niedostępna nazwa nawet losowe litery jak np 223f55grgegfdfhdj nie działa

194011412370601953237.png
Uzywałem gamecih gameguardian i Freedom

Odrootowałem go i nadal to samo

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Zainstaluj Freedom, kliknij stop. Voila.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Pisze ze Google account is requeired coś tam coś tam wiec jak to zrobić ?

Zainstaluj Freedom, kliknij stop. Voila.

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Pobierz jakąś .apk freedom'a, weź kabel usb, przenieś .apk na telefon i spróbuj zainstalować.

Opublikowano

Pisze ze Google account is requeired coś tam coś tam wiec jak to zrobić ?

W takim razie przeflashuj system na czysto.

Opublikowano

Pobierz jakąś .apk freedom'a, weź kabel usb, przenieś .apk na telefon i spróbuj zainstalować.

Mam zainstalowane freedom na telefonie tylko jak chce go wlłączyc to wyskakuje ze potrzebuje sie zalogowac na sklep play

W takim razie przeflashuj system na czysto.

Dał bys link do jakiegos tematu jak sie to robi itp bo ja zielony jestem w tych rzeczach 

@Razeer123 znalazłem cos takiego tylko nie wiem czym sie  różni rom jedniplikowy od 3 plikowego 

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@xxerorxx samsung galaxy s3 i9300

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Trzy plikowce czyszczą telefon w 100%, nie zostanie nic ;)

Opublikowano

@Razeer123 czyli co jednoplikowca zrobić?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@Razeer123 czyli co jednoplikowca zrobić?

Jak wolisz, to w zasadzie nie ma znaczenia. Ważne żeby odpowiadał twojemu regionowi i żebyś nie wgrał nic źle.

Opublikowano

@Razeer123 właśnie mówię ze nie rozumiem nic pierwszy raz spotykam sie z czymś takim prosił bym żebyś podał mi jakiś link do poradnika który mi wszystko wytłumaczy (Jeśli takowy istnieje)

Narazie znalazłem jakis poradnik o programie który pozwala na naprawe telefonuarrow-10x10.png po nieudanym flashowaniu

Edit.Znalazlem cos o usunieciu pliku  hosts z folderu etc nie wiem czy to pomoze wiec wole sei spytac

Przypominam ze mogę się zalogowac do sklepu play przez przeglądarke na komputerze

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Podobno usuwanie pliku hosts coś daje, najlepiej by było jakbyś poszperał o tym w internecie. Chętnie zrobiłbym to dla ciebie, ale mój mobilny ledwo co ładuje forum na tt.

Opublikowano

Jak będę na PC to popatrzę co robi ten plik i gdzie go można znaleźć jak nic nie da to Flashuje go

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@xxerorxx jaki zainstalowac jednoplikowy czy trzy plikowy ?

Dobra szukam tego Pliku hosts i nie moge go znaleśc w zadnym folderze go nie ma wie ktos gdzie moze byc ?

android 4.2 jelly bean samsung galaxy s3 i9300

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@xxerorxx kuwa dzięki ja go odrootowalem wcześniej bo myślałem ze to coś da :D dobra dzięki z root uje znowu i powiem czy Działa

@ Zrootowalem go i nadal nie ma nigdzie takiego folderu podał byś nazwę jakiegoś programu który pozwala do zobaczenia plików w telefonie był bym wdzięczny

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@xxerorxx ok usunąłem ten plik da się zalogować tylko teraz pisze ze błąd z połączeniem ssprawdza czy jak wyłącze Freedom to będzie działało

@Edit nie działa dalej przywróce do

fabrycznych może zadziała

@Dalej nie dziala dalej wie ktos co zrobic ?

@dobra ti jest popierdolone nic sie nie laduje na poczatku ale jak wyszukam cos w google play to wyszukuje i normalnie moge pobierac a jak cofne to sie pokazuje ekran startowy wiec chcial bym podziekowac wszystkim za pomoc

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

@Zgredxx może pobierz inny sklep Play jakiś najnowszy :) wrzuć na kartę sd i zainstaluj go.

Niee juz sie naprawiło wystarczy ze zrestartowałem telefon i działa wszystko jak nalezy ;)

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...