Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób Na Lampę Led Do Kamery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co to ma dawać/robić?

to ma dawać że gdy będę nagrywał to bd trochę oświetlać wiadomo nie daje tyle światła co prawdziwa lampa która kosztuje x30 razy więcej ale na początek dobra jeśli ktoś nie ma zamiaru inwestować.

bo to mnie kosztowało 6zł bo zasilać jest stary leżał i się walał więc go użyłem.

Opublikowano

­Podoba mi się. Tylko zamiast plastiku, dałbym coś metalowego. :)

Gratuluję.

Opublikowano

­

­Podoba mi się. Tylko zamiast plastiku, dałbym coś metalowego. :)

Gratuluję.

Metal szybciej się nagrzewa i trzyma dłużej ciepło.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

­

­

Metal szybciej się nagrzewa i trzyma dłużej ciepło.

Bardziej chodzi mi tu o otwartego stożka. Tak samo jak lampa. ;)

Opublikowano

Ogarnij te tytuły. Tylko pierwsze słowo powinno być zapisane od wielkiej. Reszta od małej.

hmmm a myślałem że gdy słowo się zaczyna na wielką literę to daje takie coś jak tag że przy wyszukiwaniu coś daje. 

Opublikowano

hmmm a myślałem że gdy słowo się zaczyna na wielką literę to daje takie coś jak tag że przy wyszukiwaniu coś daje. 

Nie wiem. Zresztą to nie jest ważne. Mnie chodzi tylko o stylistykę tytułu i jego poprawność językową.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Nie wiem. Zresztą to nie jest ważne. Mnie chodzi tylko o stylistykę tytułu i jego poprawność językową.

to wiem że błąd w poprawności językowej :P bo jakby to wyglądało każde słowo zaczynało by się dużą literą xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...