Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką myszkę wybrać?

*Nesta*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem dotyczy on wyboru myszki do cs.Mam na oku 3 myszki: SS Sensei,SS Kana V2 oraz zowie EC2-eVo-CL i nwm ,którą z nich wybrać ,a może jakąś inną?

Opublikowano

Nie bierz EC2 wersji eVo bo jest słabsza od tych nowszych. Weź Zowie FK1 lub FK2 bądz EC2-A bez eVo, cala czarna. Ogolnie zowie jest teraz najlepsza firmą od myszek do cs go.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Sensei albo zowie, ja bym brał zowie.

Kana słaba.

Kana będzie lepsza do cs'a od sensei'a, bo sensei ma sensor laserowy, który słabo się nadaje do gry w cs'a. Oczywiście można na niej dobrze grać, tylko nie widzę sensu utrudniania sobie życia. Kana w dodatku jest tańsza.

Opublikowano

A więc wezmę kane V2 tylko nie wiem o co chodzi ,bo znalazłem na ceneo 3 wersje

1.SS Kana v2 (62262)

2.SS KANA V2 OPTYCZNA 4000 DPI BIała (62262)

3.SS Kana v2 (62261)

Wszystkie te myszki różnią się ceną ale czym jeszcze poza kolorem białym?

Opublikowano

Nie bierz Kany, chłopie. Jak masz kase na FK1 to weź FK1.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

biały kolor ma taki świecący materiał, a czarna matowy szorstki. LoL nie rozumiem czemu ma nie brać kany. Sam ją mam i nie mam z nią żadnych problemów, ma bardzo dobry sensor, jeden z lepszych, dobrze leży w dłoni. Na lemach i suprimach jest opór. Więc nie rozumiem czemu ma jej nie brać. Zowie fk kosztuje ok 250zł, a kanę z czarnym materiałem dostanie się za ok 160 zł.

Opublikowano

ogólnie nie sugerowałbym się opiniami o myszkach z tego forum jest tu zbiorowisko gimbazy która się na niczym nie zna myszkę dobierasz według własnych preferencji przejrzyj sobie na internecie myszki które ewentualnie ci pasują a potem wybierz najlepszą w sklepie bym ci powiedział która myszka jest lepsza niż np. sensei ale zaprzeczyłbym sam swojej wypowiedzi 

Nie bierz EC2 wersji eVo bo jest słabsza od tych nowszych. Weź Zowie FK1 lub FK2 bądz EC2-A bez eVo, cala czarna. Ogolnie zowie jest teraz najlepsza firmą od myszek do cs go.

to ja nie wiedziałem że są jakieś specjalne myszki do cs'a co mają jakiegoś aima wbudowanego? nie każda myszka musi pasować każdemu graczowi to też zależy od niego czy lubi duże czy małe myszki i jaki ma rozmiar dłoni oraz jaki chwyt stosuje i nie zowie nie jest to najlepsza firma może wg. ciebie ale nie graczy mam nadzieje że zrozumiesz (ukryty sarkazm)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...