Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Terraria 1.3

yoryu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najpierw zacznę od wersji v1.2.4.1 w której NIC NIGDY mi nie zacinało, nie spowalniało czasu, ale w przeciwieństwie do 1.3.0.3 spowalnia mi czas chyba dwukrotnie nawet jak pada deszcz, przy zmianie tła biomu przy pillarach, zawsze jak coś się dzieje większego.

Nie wiem jak to naprawić, próbowałem różnych sposobów ale efektów to nie przynosiło.  :mellow:

Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc  :)

Opublikowano

System Win7 64bit'owy | Procesor Intel® core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40Ghz 2.40 GHz, | Pamięc RAM 4GB | O czymś jeszcze zapomniałem?

Opublikowano

System Win7 64bit'owy | Procesor Intel® core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40Ghz 2.40 GHz, | Pamięc RAM 4GB | O czymś jeszcze zapomniałem?

O karcie graficznej.

No i właśnie, spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do Twojej karty graficznej.

giphy.gif

Opublikowano

Ostatnio format robiłem i o sterownikach zapomniałem, dzięki  ;) . Zainstaluje, sprawdzę i napisze.

Opublikowano

w opcjach sa takie ustawienia jak synchro i inne opcje graficzne wylaczaj pokolei mialem taki sam problem na poprzedniej wersji, wylaczyłem jakies 2 opcje [ przepraszam ale juz nie pamietam jakie lecz wiec ze w opcjach grafiki ] i smiga wszystko pieknie.

76561198013232167.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...