Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić teraz tanio żeby w przyszłości się drogo sprzedało ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to żeby kupić jak najwięcej danych itemów tanio , ale które na pewno podrożeją. Co o tym sądzicie ?

Opublikowano

Awp Boom, Tą awp z piorunem, M4a1-s JAsne wody St, Ogólnie bronie ze starej kolekcji których jest już coraz mniej na rynku :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

@MazQuick właśnie wszystko co podałeś jest bardzo drogie :D ja potrzebuje kupić dużo a tanio i żeby jakoś szło na tym zarobić w odległej przyszłości :P

Zauważyłem , że naklejki cloud9 podrożały bardzo i nie wiem o co chodzi z tym ^,^

Opublikowano

No to nwm pomyślmy. Może naklejki Nip i fnatic z katowic 2015. Tak jak wcześniej mówiłem jakieś bronie ze starej kolekcji :) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

@MazQuick właśnie wszystko co podałeś jest bardzo drogie :D ja potrzebuje kupić dużo a tanio i żeby jakoś szło na tym zarobić w odległej przyszłości :P

Zauważyłem , że naklejki cloud9 podrożały bardzo i nie wiem o co chodzi z tym ^,^

Zwykły skok cenowy.

Zainwestuj w naklejki z Katowic 2k15

Opublikowano

kupowanie naklejek i czekanie az zwieksza swoja wartosc jest dla ludzi ktorzy chca miec przedmiot warty $300 a nie moc go potem za nic wymienic NC6OID3.pngwiec jezeli chodzi o taki zarobek to od razu polecam porzucic ten sposob

Opublikowano

Hmmm a może przepustki operacji blooudhound jak potanieją to pewnie za 1 euro bd za sztuke , a te przepustki nie patrząc niektóre są naprawde drogie np. 1sza operacja payback po 50 euro chodzi.

@_____ zawsze można sprzedać potem taką naklejeczke i mieć fajne skiny ;) A teraz wydasz mało i potem bedziesz zbijać kokosy przy odrobinie cierpliwości

Opublikowano

chyba nie zrozumiales ze czekanie az naklejka osiagnie $300 i potem chec jej sprzedazy/wymiany jest automatycznie nie mozliwa, sprawdz naklejki Holo iBuyPower, schodza? zmienia ich sie ilosc na markecie, co najwyzej rosnie bo kolejni desperaci wrzucaja po nie udanej sprzedazy z nizsza cena NC6OID3.png

Opublikowano

Da się zarabiać, nie mówcie ze nie. ostatnio mój kumpel kupił pare naklejek i dzis ma karambita night :/

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...