Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol dloni jakas pomoc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 18 lat pracuje robiac orliki (siatki slupki itd) Od tygodnia robimy pewnego orlika no i zawsze robiac dziury pod slupki wystarczylo wiertlo czasami troche mlotem dlubanie w betonie ktory jest pod kostka (tam zazwyczaj ida slupki) lecz trafilismy na taki chodnik ze pod nim sa 3 warstwy betonu no i musze ostro napierdalac mlotem pneumatycznym I problem w tym ze moge nakurwiac caly dzien mlotem i kluc i jest ok ale gdy wracam po pracy do domu to cale rece mi drza  trzesa sie a na drugi dzien napierdzielaja mnie niemilosiernie w miejscu gdzie zazwyczaj kazdy ma odciski np po kopaniu (nie mam odciskow zbyt bardzo wyrobione rece) jest sposob jakis zeby tego bolu nie bylo jakeis mascie leki (robie w rekawiczkach czasami to pomaga w malym stopniu)

xmMfHrm.png
Opublikowano

­Przyzwyczaisz się, ale są maście na to z pewnością ale to już lekarz musi Ci doradzić a nie użyszkodnicy z mpc którzy zaraz zaczną pisać, żebyś mniej walił. ;p

Ogólnie trzęsienie się dłoni nie powinno Cie dziwić skoro operujesz młotem pneumatycznym.

Opublikowano

­Przyzwyczaisz się, ale są maście na to z pewnością ale to już lekarz musi Ci doradzić a nie użyszkodnicy z mpc którzy zaraz zaczną pisać, żebyś mniej walił. ;p

Ogólnie trzęsienie się dłoni nie powinno Cie dziwić skoro operujesz młotem pneumatycznym.

Dzieki za inteligenty komentarz :D juz myslalem ze jakies gimby sie rzuca ktore nigdy w pracy nie byly i beda hejtowac.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Normalna rzecz.Tez tak mialem jak jebalem na praktykach na kopalni ;D ale po pewnym czasie przyzwyczailem sie.

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...