Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs go kamera

NorbiMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafike ustaw na najwyższą.

FOV:

viewmodel_fov "62"

viewmodel_offset_x "2"

viewmodel_offset_y "2"

viewmodel_offset_z "-2"

viewmodel_presetpos "0"

Jeżeli chcesz już zrobić te czarne paski na dole i na górze to tylko w Sony Vegas.

Opublikowano

Nie rób tak jak ktoś sobie robi :) pobaw się tymi komendami. Masz wszystko co chcesz :D Mi się np gra dobrze jak jest sporo fov :) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

A co ten izak to jakiś wasz k***a bóg gry? Rusz dupe, wejdź sobie na mapę i ustaw taki jak tobie pasuje:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=365126929

Co ty bo izak ma rozdzialke np 160x160 to oni tez musza  miec 160x160 jak pasha ma 99999999999x99999999999 to oni tez musza miec taka bo mysla ze beda grac tak jak oni :D.Jak ktos wsadzil config kolesia miesiac tem czy iles to juz kazdy pobieral bo myslal ze skilla dostanie xD 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Co ty bo izak ma rozdzialke np 160x160 to oni tez musza  miec 160x160 jak pasha ma 99999999999x99999999999 to oni tez musza miec taka bo mysla ze beda grac tak jak oni  :D.Jak ktos wsadzil config kolesia miesiac tem czy iles to juz kazdy pobieral bo myslal ze skilla dostanie  xD  <--- co ma piernik do wiartaka ? K***a wypowiedzial sie gold-ak. Od kiedy fov daje skila ? A co ten izak to jakiś wasz k***a bóg gry? Rusz dupe, wejdź sobie na mapę i ustaw taki jak tobie pasuje:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=365126929 <--- spytalem się czy mi podacie , gdyz ma fajne fov wszystko widac i mi sie podoba a moja ranga to LEM więc nie wiem o co wam chodzi spytalem sie czy podeslecie jego fov a tu spinki goldów :)post-1016922-0-45932500-1436457309_thumb.png

Opublikowano

Co ty bo izak ma rozdzialke np 160x160 to oni tez musza  miec 160x160 jak pasha ma 99999999999x99999999999 to oni tez musza miec taka bo mysla ze beda grac tak jak oni  :D.Jak ktos wsadzil config kolesia miesiac tem czy iles to juz kazdy pobieral bo myslal ze skilla dostanie  xD  <--- co ma piernik do wiartaka ? K***a wypowiedzial sie gold-ak. Od kiedy fov daje skila ? A co ten izak to jakiś wasz k***a bóg gry? Rusz dupe, wejdź sobie na mapę i ustaw taki jak tobie pasuje:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?l=polish&id=365126929 <--- spytalem się czy mi podacie , gdyz ma fajne fov wszystko widac i mi sie podoba a moja ranga to LEM więc nie wiem o co wam chodzi spytalem sie czy podeslecie jego fov a tu spinki goldów :)attachicon.gifmoja ranga.png

Polecam uzywac mozgu + opcji cytuj.Ta wypowiedzial sie gold hihi wlasnie pare dni temu wbilem LEM gownie  patrzac na avatar zapewne masz z 14 lat :D.A tak przy okazji wypierdalaj do swojego minecrafta  <3

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...