Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

GiveMePass

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z 4S wszystko jest ok . do czasu kiedy nie wyłączę kompa . Działo mi sie tak samo z SilkRoadem i Last Chaosem a mianowicie :

1)Instaluje grę - 5-10 minut

2) Patchuje 10-15 min

3) Gram wszystko jest ok . ale gdy wyłączę komputer już nie mogę potem wbić na 4 story porostu po włączeniu 4story client gra się wyłącza a raczej nie włącza.

Co mam zrobic ? Trochę denerwuje mnie 4 razy dziennie przeinstalowywanie gry ... Dam + i 5 jak ktoś pomoże

|| Pomogłem Daj + albo 5 || Pomogłeś ..? Dam + albo 5 ||

15341043.jpg

Opublikowano

ja mialem taki sam problem z gra the sims zwierzaki. Ze instalowalem raz wlaczylem gre i gralem se spoko potem wylaczylem i chcialem jeszcze raz zagrac pozniej i juz sie nie dalo trzeba bylo reinstalke. Mozliwe ze to problem w systemie napewno nie z clientem.

Opublikowano

Buu Pomoże ktos ? jak to cos z systemem to co mam zrobic ( format od pada ) ?

15341043.jpg

Opublikowano

@@UP

Co do tej sytuacji nie jestem pewien, spróbuj pobrać od nowa gre albo,gdy nie można wbić to sprawdź czy antivirus nie blokuje czasem gry lub gdy nie podziała wyłącz antivirusa i firewalla na ten czas.

1321373093-U145988.png

By

Me

Nakurwjać do mojej galerii !

<GLIK>

Opublikowano

jezeli to cos z systemem to proponuje nowego windowsa kupic lub wogole kompa wymienic. Albo najpierw sprobowac z antyvirusem i firewallem jak mowil BunZ

Opublikowano

Tylko ze nie mam ani AntyVira ani FireWalla ok jakos przezyje ok macie po tym + ;] THX prosze o Zamkniecie Tematu ..

15341043.jpg

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...