Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ezreal po patchu?

Sh33pek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tym nerfie na smite nie ma sensu

Jak można znerfić smite wytłumaczysz? xD

A jungle item dostał buffa teraz Ez jeszcze bardziej op ze smitem.

Opublikowano

q nadal nakłada te jebane efekty, nie pozdrawiam rito :x

Bo nie miało przestać, Ludena nie nakłada i tyle, rylai i tej maski chyba też.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Jakiś to duży nerf nie jest, ezreal  ma jeszcze ulta i W na ludens echo

W next patch'u bd nerf na przelicznik ap na ulti ;), aktualnie nie polecam ez'a pod to...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

W next patch'u bd nerf na przelicznik ap na ulti ;), aktualnie nie polecam ez'a pod to...

Ty tylko to zauważyłeś? Spójrz na nerf runeglaive.. nie będzie zamieniało obrażeń z fizycznych na MAGICZNE co oznacza koniec ery smajta na midzie itp :v

Opublikowano

Ty tylko to zauważyłeś? Spójrz na nerf runeglaive.. nie będzie zamieniało obrażeń z fizycznych na MAGICZNE co oznacza koniec ery smajta na midzie itp :v

Czytanie ze zrozumieniem to stronk

Q nie nakłada tylko luden's nie usunęli tego przełożenia AD na AP

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jak można znerfić smite wytłumaczysz? xD

A jungle item dostał buffa teraz Ez jeszcze bardziej op ze smitem.

Można znerfić smite, tak żeby zadawał mniej true dmg w moby.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Ezreal za czasów starego summoners rift, czyli kiedy jeszcze składało sie go pod blue, czy hybryde był na prawdę mocny. Po licznych nerfach zaczeto składać go pod full adc. Ale teraz po tym nerfie ez jest totalnie niczym. Był to mój main przez rok, i mam za złe ritowi, że znerfili go do zera.. [*]

lil-pump-gif-4.gif

Opublikowano

Rito ma taką politykę, że Nerfi wszystko co jest często grane. W tym wypadku mowa o AP Ezie, co mnie bardzo boli.

Byłem jednym z nielicznych, który często nim gra na midzie. A od następnego patcha już będzie koniec AP Eza.

Moja propozycja jest taka, że skoro zmniejszyli przelicznik na ULCIE pod AP to powinni zwiększyć ten od AD.

Opublikowano

Rito ma taką politykę, że Nerfi wszystko co jest często grane. W tym wypadku mowa o AP Ezie, co mnie bardzo boli.

Byłem jednym z nielicznych, który często nim gra na midzie. A od następnego patcha już będzie koniec AP Eza.

Moja propozycja jest taka, że skoro zmniejszyli przelicznik na ULCIE pod AP to powinni zwiększyć ten od AD.

Zaskoczę cie, ale nie byłeś jednym z nielicznych, którzy nim grali.

W diamencie+ był/jest to insta ban/pick.

Ale fakt rito słabo robi.

Logika rito:

1. Zróbmy itemek, który przywróci zapomnianego AP eza na mida.

2. Zobaczmy, że bardzo dużo osób nim gra.

3. Znerfmy itemek i AP eza FCK LOGIC

Jak by rito znerfił tylko itemek, to AP EZ jeszcze by był jakoś grany, może pod lichbane itd... a teraz gdy jego ult jest gównem.. no nie wiem.

Tak samo było z ww, jak się go grało pod smite na topie z skimrisher smitem i kosił wszystko, to zamiast z nerfić item bo jest na nim op, to z nerfili i item i warwicka.

Dzięki temu gdy składasz ten item to jesteś mierny, a gdy nie składasz to jesteś słabszy niż kiedyś przed nerfem.

Opublikowano

Dalej viable, ludzie jakie Wy macie dywizje?

Ch*j ze nie naklada, wazne ze jest still overpowered i oneshotuje wszystko a co do buildu to męczcie się złotka i złóżcie coś co ma na tyle siły żeby uderzyc, niech nerfią erke tu o nią nie chodzi w tym ezie :] 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Dalej viable, ludzie jakie Wy macie dywizje?

Ch*j ze nie naklada, wazne ze jest still overpowered i oneshotuje wszystko a co do buildu to męczcie się złotka i złóżcie coś co ma na tyle siły żeby uderzyc, niech nerfią erke tu o nią nie chodzi w tym ezie :] 

Wiem że viable, ale my teraz rozmawiamy o następnym patchu, czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...