Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nolif666 - resolution

dextigod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może na jakiej rozdzielczosci gra Nolif?

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

i tez na 100% stretched :)

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

Nie wiem po ci rozdzielczość tego hax'a, ale z tego co widać to 1024x768 ew.800x600 przy lepszych ustawieniach. 

yiWCsl1.png
Opublikowano

Czemu sądzicie, ze on HAXuje ? Udostępnił filmik z Faceita, jak naprawde dobre gra.

graphic.png

Opublikowano

Czemu sądzicie, ze on HAXuje ? Udostępnił filmik z Faceita, jak naprawde dobre gra.

Dostał vaca na 1 koncie, i niby za nic.

­

Opublikowano

VAC'a nigdy nie dostaje się za nic :) Używał czitów dostał VAC'a. Nie ma innego motywu :) To, że ci będzie ktoś gadał, że oooooo bo nadużywałem mikrofonu lub czatu i dostałem VAC'a walić to volvo soł macz. To go po prostu wyśmiej :) tak samo Nolif walić go ....

86226145013474567463.png

Opublikowano

Czy każdy na MPC jest takim idiotą żeby uwierzyć że ten kolo gra/grał bez cheatów ? to że ten typek wrzucił swojego POV nie znaczy że w grze nie grał na cheatach ... jeżeli skonfigurował sobie go przed meczem i wszedł to nic nie jest widać ... jedynie WH można wyłączyć bo było widać a gdzie aimasisst albo trigger bot o.O ? ja mogę wam stream zrobić jak cisnę na cheatach a wy byście myśleli że to legit xD a ten kolo na dodatek porusza się jak silver i przeciwnicy to raki bo faceit dopiera tak przeciwników jak mikołaj kominy w zimę co do bana na VAC dostał bo wykryto i tyle ...

Opublikowano

Zobacz sobie jego filmik o tym VACu. Niedawno zresztą oglądałem ten filmik. I doszedłem do wniosku, że nie powiedział jednej rzeczy. Nie powiedział, że jest niewinny. Mówił, że jest załamany i w ogóle szkoda mu tego konta, ale nie mówił, że nie cheatował.

Opublikowano

Dobra to ja zamknę ten temat słowami. 

"Winny się tłumaczy" - jeżeli miałby wylane na to co powiedział burak ct"Jedziesz na haxach" to by nie kręcił jakichś filmików na których za przeproszeniem gówno widać. Taka jest prawda :) nawet na najlepszej jakości na tym filmie ciula widać :) Oddalił kamerkę od monitora i teraz tak sobie myśli "mhm no pewnie jak tak zrobie to gówno widać, domyślajcie się teraz frajerzy czy coś tam widać czy nie" Jeszcze dodam iż był to faceit tam dla mnie ban byłby mało ważny :) Jakby zagrał normalnego mm no to gratuluje pomysłu, ale nie zmienia to faktu, że ten typ ma zbindowanego triggera czy tam aim locka na przycisku w myszce czy nawet gdzieś na klawiaturze. Oglądając jego poprzednie filmiki widać, że ta forma którą rzekomo pokazał na filmie na którym nie czituje różni się niesamowicie. Więc następnym razem jak ktoś zacznie go bronić niech pomyśli przez chwile CZY? Można dostać vac'a za nic ? NIE MOŻNA i dobrze o tym wiecie. Nie ma wyjątków i nigdy ich nie będzie .

WINNY SIĘ TŁUMACZY

86226145013474567463.png

Opublikowano

Dobra to ja zamknę ten temat słowami. 

"Winny się tłumaczy" - jeżeli miałby wylane na to co powiedział burak ct"Jedziesz na haxach" to by nie kręcił jakichś filmików na których za przeproszeniem gówno widać. Taka jest prawda :) nawet na najlepszej jakości na tym filmie ciula widać :) Oddalił kamerkę od monitora i teraz tak sobie myśli "mhm no pewnie jak tak zrobie to gówno widać, domyślajcie się teraz frajerzy czy coś tam widać czy nie" Jeszcze dodam iż był to faceit tam dla mnie ban byłby mało ważny :) Jakby zagrał normalnego mm no to gratuluje pomysłu, ale nie zmienia to faktu, że ten typ ma zbindowanego triggera czy tam aim locka na przycisku w myszce czy nawet gdzieś na klawiaturze. Oglądając jego poprzednie filmiki widać, że ta forma którą rzekomo pokazał na filmie na którym nie czituje różni się niesamowicie. Więc następnym razem jak ktoś zacznie go bronić niech pomyśli przez chwile CZY? Można dostać vac'a za nic ? NIE MOŻNA i dobrze o tym wiecie. Nie ma wyjątków i nigdy ich nie będzie .

WINNY SIĘ TŁUMACZY

Nawet na tych jego wstawkach na yt, jak oglądam to widać że skanuje oczami przez ścianę oczami w c**j, i wyczekuje przeciwników idealnie.

Opublikowano

Nawet na tych jego wstawkach na yt, jak oglądam to widać że skanuje oczami przez ścianę oczami w c**j, i wyczekuje przeciwników idealnie.

Ale nie żal mu konta, ma kosy itp awp.

­

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jak czytam te wasze komentarze to mi się płakać chcę. Nolif dostał vaca na 95% za Auto BH a nie jakieś WH czy aimy. Zjebanie jesteście na mózgi na serio. A komentarz "WINNY SIE TYLKO TŁUMACZY" jest takie dojebane że nie wierze. BurakCebulak kazał mu to nagrać aby uwierzyć, że jest czysty nagrał a wy teraz pierdolicie, że winny się tylko tłumaczy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Użyjcie czasem tych miniaturowych móżdżków i pomyślcie nimi. CO do tematu 800x600 4:3 rozciągnięte bez pasków po bokach.

2d6v47n.png

Opublikowano

Powiem to tak, dostał vac'a na DWÓCH KONTACH. Nie na jednym. Tutaj te jego głównie, nad którym płakał:
https://steamcommunity.com/id/nolifBiceps

A tutaj jego drugie konto:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198129943675(5 Gier, a właściwie 3. Tylko 200+h w cs go i vac)
Dlaczego to jego konto? Kto tu admin? http://steamcommunity.com/groups/WidzowieNolifa

@Edit
Za nic nie dostaje się bana na dwóch kontach.

@Edit2
@MinisterLes

Jakby dostał za bunnyhop'a to by pokazał w grze. Skazany za nadzór. W ogóle, czemu nie pokazał w grze, czy dostał overwatch'a to wtedy może ktoś by mu uwierzył o tego bunnyhop'a a tak... W Minecraft'cie też czitował(przynajmniej tak znalazłem na yt), ale złapali i jego kariera w piz#u. 

yiWCsl1.png
Opublikowano

@1373230489-U611928.pngHaritirox Pierwszy live po otrzymaniu Vaca na 1 koncie i jak wysyłali ludzie na złość to 2 konto sam powiedział, że chciał zarobić i wyboostował znajomego na haxach. Tak sam tak powiedział. A i za AutoBH dostał VAC,a bo też się da dostać nie tylko z OW bo pare osób takie otrzymało.

2d6v47n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...