Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak widzieć niewidzialne nicki na radarze - SAMP s0beit

zxcvv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak gram na serwerze truck to policja ma biały niewidzialny nick czy można było by to zrobić żebym go widział ?

czytałem jakiś temat i tam gościu napisał że sobeitem można takie coś zrobić ale nie napisał jak

albo czy jest jakiś mod na to ?

Opublikowano

Witam jak gram na serwerze truck to policja ma biały niewidzialny nick czy można było by to zrobić żebym go widział ?

czytałem jakiś temat i tam gościu napisał że sobeitem można takie coś zrobić ale nie napisał jak

albo czy jest jakiś mod na to ?

Jest mod cleo który ukrywa twój tag. Ale nie zobaczysz ich nicków. Jedyne co możesz zrobić to załączyć coś w stylu WallHacka i wtedy będzie ci pokazywało jego nick. Jednak nie zobaczysz koloru.

Opublikowano

jak to załączyć, albo coś żeby mi mówiło jak jakiś policjant albo gracz jest np sporo odemnie ale nie widze jeszcze jego nicku bo sobeit pokazuje nick już jak gracz jest niedaleko ale żeby mi mówiło jak jest jeszcze dalej, albo żeby jakąś linią go pokazywało taką nitką jakby nie koniecznie np policje ale wszystkich graczy mogło by pokazywać to bym wiedział czy np zielona nitka to gracz a biała to policja bo gracz ma nick zielony a policja biały

Opublikowano

Istnieje/ją s0beit, który przypisuje graczy do grup na podstawie skinów i każdej z nich nadaje inny kolor (policja,ballas,grove itp) widoczny zarówno na radarze jak i bezpośrednio w grze (wallhack, nicki) . Nie pamiętam jednak jego nazwy - spróbuj z wersją od M_G Project bo jeśli się nie mylę to miała coś podobnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...