Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zaistalować Demon Tools Lite bez internetu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem poniewaz cchiałem dziewczynie zainstalowac Simsy ale ona w laptopie nie ma napędu (orginalnie tak było) i pomyślałem żeby zgrac obraz płyty na pendrive i zainstalowac z pendrive u niej na laptopie ale tu wynikł drugi problem ponieważ ona ma internet z karty sim a nie ma adaptera na USB i nie ma internetu na laptopie dlatego pytam czy da się jakoś Demona zainstalowac bez internetu ?

P.S. Mam orginalne Simsy na płytce nie jestem złodziejem :) jakby ktoś się czepiał

Opublikowano

Ymm, może zainstaluj go na jakimś folderze, przenieś go z komputera na pendrive, następnie daj go na laptop i odpal "DT" z folderu za pomoca pliku "DTLite" Sprawdzę czy to wyjdzie i napiszę.

Działa, możesz tak zrobić. Pozdrawiam! :) (Dopiero teraz zobaczyłem ten temat, jeżeli jeszcze sb nie poradziłeś to tak zró B)

"Miej wyjebane, a będzie ci dane."

17-05-14_04-12-58-1350-57.png

Opublikowano

Ymm, może zainstaluj go na jakimś folderze, przenieś go z komputera na pendrive, następnie daj go na laptop i odpal "DT" z folderu za pomoca pliku "DTLite" Sprawdzę czy to wyjdzie i napiszę.

Działa, możesz tak zrobić. Pozdrawiam! :) (Dopiero teraz zobaczyłem ten temat, jeżeli jeszcze sb nie poradziłeś to tak zró B)

Zrobiłem tak zainstalowałem DT na pendrive wersie 32 bit i przeniosłem folder na laptopa 64 bit-owego pojaił się komunikat że można zaistalowac wersje 64 bit-ową żeby lepiej działało a pżniej pokazął się error "disc soft bus service" i nie wiem czy to wina wersji 32 bit-owej czy czegoś inego a i pendrive jest w systemie plików NTSB a laptop FAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...