Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Zapowiedź

4ISLYKq.jpg

8j31pMF.png8C3L0pY.png

KRC9DKb.png

27kQVfC.png

EQQQ2TO.pngkckUqnQ.png

CHCESZ WIEDZIEĆ CO?

KLIKNIJ NA OKULARY ABY ZOBACZYĆ GALERIE SERWERA

Gcfdw6i.png

CZYTAJ OPISY POD OBRAZKAMI

QD5BNoh.png

ksxEGop.png

Prezentacja przechodzi na zapowiedź serwera.

Jeśli będzie wystarczająca ilość chętnych, serwer ruszy ponownie.

Tym razem z większą ilością slotów.

a9sszGc.png

minehorizon.gameclan.pl

Wszystkie informacje znajdują się na stronie.

Slotów będzie więcej jeśli ilość chętnych do gry się zwększy.

Instalacja paczki wymaga usunięcia (lub przeniesienia w inne miejsce) poprzednich kopii Minecraft (C:\Users\Nazwa_Uzytkownika\AppData\Roaming\.minecraft\).

Szukaj eventów w dalszych postach!

TeamSpeak??: ts-polish.eu   :D

bipsMal.png

Opublikowano

Przeczytać chyba też nie dasz rady. Jasno napisane, że wszystkie informacje znajdują się na stronie, łącznie ze screenami. W wolnej chwili dodam je i tutaj, choć nie widzę takiej potrzeby. Poza tym muszę zrobić kilka świeżych zrzutów, bo te na stronie zawierają kilka wyeliminowanych modów.

bipsMal.png

Opublikowano

Serwer polecam w 100%

Admin ogarnięty, nowe ciekawe mody takie jak Flaxbeard'sSteamPower, RandomThinks.

Dopracowana paczka (mały szczegół to za mała minimapa da sie ustawić klawiszem Y)

Jak ktoś lubi magie i przygody a nie grzebanie w kablach i maszynach żeby mieć po 20k każdego surowca to serdecznie zapraszam.

Każdy ma swój prywatny chunk w niebie :D

Opublikowano

Starałem się stworzyć paczkę, która pozwoli dobrze się bawić osobom znudzonym zwykłym minecraftem lub modami technicznymi. Tego co znajduje się na moim serwerze nie spotkacie nigdzie indziej. Obiecuję, że warto chociaż spróbować.

bipsMal.png

Opublikowano

Najwiekszy problem serwerow z modami to sposob w jaki paczka modow jest udostepniona. twoj plik .exe ktory wazy 200mb tylko odstraszy graczy. Po prezentacji wyglada ciekawie lecz nie zawitam na serwerze dopoki nie bedzie wiecej opcji do pobrania paczki.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Chciałem udostępnić paczkę przez platformę Technic, jednak błędy nie pozwalały jej uruchomić. Prawdopodobną przyczyną jest sam ich launcher, który nie może ściągnąć odpowiednich bibliotek (z tego co czytałem na różnych forach). Udostępnienie paczki w formie archiwum jest problematyczne dla użytkowników. Instalator, który zrobiłem w WinRarze pozwala na sprawdzenie jego zawartości. Nie wiem jakie jeszcze inne formy udostępniania istnieją (te, które ty masz na myśli), bo launchera samodzielnie nie potrafię stworzyć i nie wiem dlaczego taki launcher miałby być lepszą formą udostępniania? A sam plik waży ponad 200mb, bo zawiera wszystkie pliki łącznie z launcherem non-premium, niezbędnymi bibliotekami, assetami itp. no i oczywiście modyfikacje, a po jego zainstalowaniu nie potrzeba już nic więcej aby grać na serwerze. Oczywiście możliwe jest, że trzeba będzie usunąć poprzednia wersję Minecrafta i tyle.

bipsMal.png

Opublikowano

Dodałem galerię screenshotów z serwera. Pod każdym z nich znajduje się krótki opis tego co na nich widać. Wystarczy że klikniecie na obrazek aby przenieść się do galerii.

@Nightingale

bipsMal.png

Opublikowano

Czegoś wam brakuje na serwerze? Poza modami technicznymi oczywiście. 

Graczy

Mogłeś napisać że aktualizacja automagy :P

Opublikowano

Prezentacja serwera przechodzi w zapowiedź. Jeśli będzie wystarczająca ilość chętnych, serwer ruszy ponownie, tym razem z większą ilością slotów.

bipsMal.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...