Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dlaczego bol scrackowany ze strony nulled.io nie działa? Nie wyskakują mi żadne errory, na pasku mam powiadomienie że bol został zainjectowany do gry a gdy juz zaczyna sie rozgrywka to nic nie mam . Trzeba poczekać na aktualizacje czy jak ?

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano
  1.  

Masz napisane na nulledzie, że bol nie działa pod 5.13, więc musisz czekać. http://prntscr.com/7qkh31

Dobra dzięki . A co ile wychodzi aktualizacja dla free userów którzy mają VIP-a scracowanego ? :D

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Przecież za dzień może już będzie działać cracked vip. Po co chcesz czekać na free userów??

Free userzy muszą czekać do 7 dni po update.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Aha czyli to nie wiadomo kiedy zostaje wydany ten bol. Co nie zmienia faktu że typek który to robi odwala kawał dobrej roboty i pomaga zażenowanym graczom i pozwala carrować gierki :) Gdyby nie ten flame i nuby z EUNE to bym na tym nie grał :)

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Witam! Mam pytanie. Mam starego BoLa ze strony botoflegends.com .

Czym sie rozni ten bol od tego ze strony Nulled.io ?  Jest jakis lepszy? Dziala lepiej czy cos ?

Opublikowano

Witam! Mam pytanie. Mam starego BoLa ze strony botoflegends.com .

Czym sie rozni ten bol od tego ze strony Nulled.io ?  Jest jakis lepszy? Dziala lepiej czy cos ?

yy.

Ty korzystasz z BoLa normalnego ale masz 'za darmo vipa' bo zcrackowałeś sobie go. 

Nulled nie ma swojego bola, masz tylko cracka a on Ci daje: free vipa, na forum udostępniają cracked skrypty (niektóre) itd...

f1a327ea2f.png

Opublikowano

yy.

Ty korzystasz z BoLa normalnego ale masz 'za darmo vipa' bo zcrackowałeś sobie go. 

Nulled nie ma swojego bola, masz tylko cracka a on Ci daje: free vipa, na forum udostępniają cracked skrypty (niektóre) itd...

Jak ja scrackowalem? Nie rozumiem. xD Mniejsza z tym.

A jak scrackowac tego bola z tym crackiem nulled ? Ile bedzie trzeba czekac na tym cracku zeby dzialal bol?

Opublikowano

Jak ja scrackowalem? Nie rozumiem. xD Mniejsza z tym.

A jak scrackowac tego bola z tym crackiem nulled ? Ile bedzie trzeba czekac na tym cracku zeby dzialal bol?

Pobierasz po prostu bola z ich głównej stronki oraz cracka stąd: https://www.nulled.io/topic/3718-bolvip-60-final-release/(musisz napisać posta aby widzieć dl).

Następnie odpalasz BOLVIP.exe ( tego cracka ) dajesz odnośnik do tego bol.exe i wczyta Ci się cracked vip. 

Aby crack działał musi być pierw update bola.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Pobierasz po prostu bola z ich głównej stronki oraz cracka stąd: https://www.nulled.io/topic/3718-bolvip-60-final-release/(musisz napisać posta aby widzieć dl).

Następnie odpalasz BOLVIP.exe ( tego cracka ) dajesz odnośnik do tego bol.exe i wczyta Ci się cracked vip. 

Aby crack działał musi być pierw update bola.

Czyli mam pobrac nowego bola ze strony nulled.io ? czy moge miec tego ze botoflegends.com ? Odnosnik to znaczy? Sorry ale nie jestem dobry w takich sprawach.  A bolvip.exe moge w byle jakim folderze miec czy jak ?

Jak wyskakuje mi ze mam sie zalogowac w bolu to konto z botoflegends czy nulled.io ?

Juz nic :P

Ale mam jeszcze jedno pytanie. Czy musze czekac 7dni az bede mogl grac na tym "vipie" ?

Opublikowano

Niee nie chodzi o to . Poprostu w każdym po każdym lolowskim patchu wychodzi update do BOLA . Oni go crackują, fixują i jak wszystko zrobią to udostępniają i masz póxniej full wersję bola tak jakby i nie musisz płacic ;)

Metin2PL:

Zbieram --

Opublikowano

Niee nie chodzi o to . Poprostu w każdym po każdym lolowskim patchu wychodzi update do BOLA . Oni go crackują, fixują i jak wszystko zrobią to udostępniają i masz póxniej full wersję bola tak jakby i nie musisz płacic ;)

I kolejne twoje zjebane przemyślenia. Idio.. nulled nie ma własnego bola !! oni tylko przekierowują autoryzacje na innego hosta. Po update zwykłego bola odrazu działa crack. Nie rozumiem po co wgl. te posty nabijasz skoro piszesz głupoty w każdym temacie.

edit. W sumie to się nawet nie dziwie, kox141 w nicku.

http://bol-tracker.web-worx.ws/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...