Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosTale Crack Patcher v1.0 by karer (Multiclient) (AUTO-UPDATE)

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

--------------------------

NosTale Crack Patcher v1.0 by karer

zmM6GVR.png

Witajcie! Widząc niezły syf na forum (mowa tutaj oczywiście o multiclientach), postanowiłem napisać porządne narzędzie, które będzie działać przez ogrom czasu.

Tak własnie powstał NosTale Crack Patcher - po pobraniu i uruchomieniu, wybieramy plik NostaleX.dat (polecam zmienić na .exe) i... to wszystko!

Teraz cieszymy się w pełni działającą grą, której nie musimy odpalać przez updatera GFa.

Patcher został napisany tak, aby działać nawet po aktualizacji gry. Wystarczy tylko usunąć stare cracki, skopiować oryginalny plik i powtórzyć czynność.

Zapraszam do pobierania, jednocześnie życząc Wam wszystkim miłej gry!

Download

xyz

Poradnik

1. Wchodzisz do folderu z NosTale

2. Wyszukujesz pliku NostaleX.dat (nie da się go uruchomić)

3. Kopiujesz owy plik do tego samego katalogu, zmieniasz rozszerzenie na exe (NostaleX.exe)

4. Uruchamiasz crack patchera, wybierasz stworzony przed chwilą NostaleX.exe

5. Gotowe - odpalasz grę za pomocą NostaleX.exe, możesz stworzyć do niego skrót na pulpicie.

Opublikowano

Jeśli dajesz plik *.zip do pobrania, to musisz dać skan całej paczki. Czas na poprawienie do 12.

Opublikowano

1. Wchodzisz do folderu z NosTale

2. Wyszukujesz pliku NostaleX.dat (nie da się go uruchomić)

3. Kopiujesz owy plik do tego samego katalogu, zmieniasz rozszerzenie na exe (NostaleX.exe)

4. Uruchamiasz crack patchera, wybierasz stworzony przed chwilą NostaleX.exe

5. Gotowe - odpalasz grę za pomocą NostaleX.exe, możesz stworzyć do niego skrót na pulpicie.

Jeżeli nadal nie działa, podaj mi wersję językową swojej gry, wersję systemu (również x86, x64), wersję .NET Frameworka.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co się stało z NosVIPem? I kiedy można się spodziewać v2 o ile powstanie?

ten Twój boski hack to jeden wielki wirus. Porozmawiałem o tym z administratorem mpc oraz moderatorem działu NT i tak jak obiecałem autorowi (okradł mnie...a za takie coś naprawdę nie spocznę dopóki gracz / user ten nie pożałuje) w hacku został wykryty trojan. Temat znikł...nadal tylko nie wiem czemu on nie ma Bana. Widać jakieś odstępstwa od regulaminu są...

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

ten Twój boski hack to jeden wielki wirus. Porozmawiałem o tym z administratorem mpc oraz moderatorem działu NT i tak jak obiecałem autorowi (okradł mnie...a za takie coś naprawdę nie spocznę dopóki gracz / user ten nie pożałuje) w hacku został wykryty trojan. Temat znikł...nadal tylko nie wiem czemu on nie ma Bana. Widać jakieś odstępstwa od regulaminu są...

Niepotwierdzone informacje

Pozdrawiam

Opublikowano

Pozdrawiam

Temat został zablokowany i Mod napisał w nim, że pliki są podejrzane. Nie umiesz szukać nie pisz. W sumie to się nie dziwie, że to był trojan bo ten hax jest praktycznie identyczny do RoN'a Opcję są tylko w innych zakładkach niż w RoN'ie ale to można pozmieniać bez jakiejś super znajomości kodowania. Sam nie zrobił pewnie prawie nic a scamuje sobie itemki. Dobrze, że testowałem tego haxa na innym koncie zamiast na mainie z 90 prawie lv.

Opublikowano

Pozdrawiam

Zaufaj mi, że informacje ode mnie są z pierwszej ręki. Od zawsze miałem na tego hacka wyjeban*....do momentu kiedy zostałem okradziony. Bawić się w takie rzeczy nie będę. Mam IP tego właśnie pana...z administratorem nulled'a prowadzę konwersację aby zddosować tego *** siłą niewyobrażalnie wysoką (400tys użytkowników używających cracka z nulleda. Z tego właśnie źródła przez pewien czas życia nie miał popularny BoL, LS a przez kilka godzin nawet epvp. Na zwykłego użytkownika jest to taka ilość pakietów, że router / modem wytrzymać tego nie może. W wielu przypadkach słyszałem nawet o spalonych podzespołach w komputerze :)

Tak więc jeśli dojde do porozumienia to wersji v2 możecie się szybko nie doczekać ;)

r9n9FM7.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...