Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy S6 / Edge na Ebay'u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Jestem w Anglii przez cały okres wakacji. Pracuję tam i wypłata w piątek. Mam zamiar kupić sobie tegoż Samsunga. Musi on być odblokowany bo wrócę do Polski i nie będę mógł włożyć karty sim. Jest tam tyle ofert, (

że nie wiem którą mogę wybrać bo spora częsć z nich jak 360 £ = 2156.87 PLN zł. Jeżeli możecie pomóć i ewentualnie podesłać ofertę będę wdzięczny. Jak znajdzie się cos lepszego jak 64 GB lub edge do 400 £ to też miło.

...................\/...................

Opublikowano

Nie warto, kupisz telefon bez gwarancji czy świetną podróbę i potem nigdzie go w kraju nie naprawisz, tym bardziej że większość tych telefonów ma blokady ściągnięte domowymi sposobami albo telefonem nie istniejącym u producenta ( fake IMEI )  . 

Zresztą kto sprzedaje nowy telefon za 360 funtów który normalnie jest warty 50% więcej czyli ponad 200 funtów różnicy ! 

Zresztą jak chcesz sobie kupić pewny to musisz dokładnie pytać sprzedawcę o pochodzenie telefonu i dokumenty jakie dostaniesz czyli szukaj lepiej sam i sprawdzaj bo cokolwiek kupisz w cenie niższej niż 500 funtów nie będzie samsungiem z normalnego sklepu . 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Nie warto, kupisz telefon bez gwarancji czy świetną podróbę i potem nigdzie go w kraju nie naprawisz, tym bardziej że większość tych telefonów ma blokady ściągnięte domowymi sposobami albo telefonem nie istniejącym u producenta ( fake IMEI ) .

Zresztą kto sprzedaje nowy telefon za 360 funtów który normalnie jest warty 50% więcej czyli ponad 200 funtów różnicy !

Zresztą jak chcesz sobie kupić pewny to musisz dokładnie pytać sprzedawcę o pochodzenie telefonu i dokumenty jakie dostaniesz czyli szukaj lepiej sam i sprawdzaj bo cokolwiek kupisz w cenie niższej niż 500 funtów nie będzie samsungiem z normalnego sklepu .

To gdzie go kupić w ludzkiej cenie? Wiadomo w internecie kupie taniej.

Opublikowano

W ludzkiej cenie kupisz tylko używanego albo bez gwarancji. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Pytalem

W ludzkiej cenie kupisz tylko używanego albo bez gwarancji.

Pytałem gdzie bo to oczywiste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...