Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które linie?

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem iść w kilka linii, doradźcie czy się opłaca na chwilę obecną:

1. Która linia artylerii jest najprzyjemniejsza? Prawie wogóle nią nie grałem, a przez kv-2 wykryje S51 - dobra jest?

2. Czy warto inwestować w linię lightów francuskich, czy niemieckich?

3. Czy czołg t - 43 jest grywalny, czy duża przepaść jest miedzy grywalnością tego czołgu od t34-85?

4. Iść linią tiger 1 czy tiger P, dlaczego? Przez pz4 czy ciężki VK?

5. Mam Jpanther, zbierać na ferdinanda, czy jpantere II, która lepsza opcja??

6. I chyba ostatnie pytanie, mam 1300 golda, który sobie premium kupić w promocji? Zarabiam obecnie is3 i kv1

Opublikowano

1. Brytyjska

2. Niemieckie, bo prowadzą do genialnego RU 251

3. Jest grywalny, ale ma dość słabe działo. Często brakuje w tym dziale penetracji, szczególnie gdy wyrzuci na ósemki.

4. Idź w tą, która prowadzi do E-100 (Tiger I)

5. -

6. Churchill III albo T-25

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

1. Która linia artylerii jest najprzyjemniejsza? Prawie wogóle nią nie grałem, a przez kv-2 wykryje S51 - dobra jest? Przyjemna to jest francuska linia do VIII tieru, IX jest katastroficzna, X świetna. A w mecie obecnie jest Conqueror GC, którym nie miałem okazji pograć, jednakże planuję ową linię zrobić.

2. Czy warto inwestować w linię lightów francuskich, czy niemieckich? Francuskich oczywiście, że tak. Amx 13 90 jest świetny, mega grywalny i świetnie się sprawdza. W dodatku wychodzą z niego 2 linie, więc robisz dwa X za jednym zamachem. Co do niemców się nie wypowiem, nie grałem.

3. Czy czołg t - 43 jest grywalny, czy duża przepaść jest miedzy grywalnością tego czołgu od t34-85? T34-85 to VI tier, a  T-43 VII. Są całkiem podobne, jednakże T-43 rzuca wyżej, przez co można sobie napsuć nerwów. Ogólnie jest całkiem przyjemny, jednakże zabawa zaczyna się od T-54 :)

4. Iść linią tiger 1 czy tiger P, dlaczego? Przez pz4 czy ciężki VK? Osobiście robiłem przez Tigera P z prostego powodu - można z niego zrobić Tigera I i masz w czołgi za jednym zamachem.

5. Mam Jpanther, zbierać na ferdinanda, czy jpantere II, która lepsza opcja?? Jak grindowałem tą linię to szedłem przez Ferdka, ale to były inne czasy. W tej chwili wydaje mi się, że JP II jest bardziej grywalny, bo Ferdek zrobił się papierowy.

6. I chyba ostatnie pytanie, mam 1300 golda, który sobie premium kupić w promocji? Zarabiam obecnie is3 i kv1. Za taką ilość golda Churchill III to jedyny słuszny wybór - możesz poczekać na jakąś przecenę.

Mam nadzieję, że Ci się to do czegoś przyda. Oczywiście jest to tylko moja opinia.

Opublikowano

1. Amerykańskie/Brytole

2. Francuskie.

3. Bardzo przeciętny czołg.
4. Jak robisz E100 to przez Tigera.

5. JPantere II, bo szybsza i ma lepszą nadbudówkę.

6. Churchill.

Opublikowano

1. Która linia artylerii jest najprzyjemniejsza? Prawie wogóle nią nie grałem, a przez kv-2 wykryje S51 - dobra jest?

2. Czy warto inwestować w linię lightów francuskich, czy niemieckich?

3. Czy czołg t - 43 jest grywalny, czy duża przepaść jest miedzy grywalnością tego czołgu od t34-85?

4. Iść linią tiger 1 czy tiger P, dlaczego? Przez pz4 czy ciężki VK?

5. Mam Jpanther, zbierać na ferdinanda, czy jpantere II, która lepsza opcja??

6. I chyba ostatnie pytanie, mam 1300 golda, który sobie premium kupić w promocji? Zarabiam obecnie is3 i kv1

1.S-51 - Bardzo dobra artyleria, polecam.

2.Lepiej zrobić BatChata ;).

3.Dość często się pali, po strzale wprzód (Przynajmniej jak go przechodziłam).

4.Tiger P, ma lepszy pancerz z przodu, polecam zwykłego Tigera.

5.Niby jpantere II, bo mobliniejsza, jednak pancerzem to nie powala.

6.Churchille, ale lepiej kupić konto premium, bo zarobisz każdym czołgiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...