Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Jak pozbyć się programu, który zżera internet?

karl221

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem gdzieś kiedyś pobrałem coś i od tego czasu strasznie mi zżera mi internet.

I mam pytanie czy znacie jakiś program którym bym się mógł tego pozbyć?

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy co pobrałeś, jeśli jakąś aplikację to powinieneś być w stanie usunąć to coś w panelu sterowania. Ewentualnie przez przypadek wgrałeś jakieś uciążliwe aplikacje do przeglądarki, za nimi też się możesz rozejrzeć. Jak zamierzasz przeskanować komputer antywirusem czego przyczyną takiego stanu mogą być również wirusy, to od siebie polecam Malwarebytes Anty-Malvare.

Opublikowano

Zależy co pobrałeś, jeśli jakąś aplikację to powinieneś być w stanie usunąć to coś w panelu sterowania. Ewentualnie przez przypadek wgrałeś jakieś uciążliwe aplikacje do przeglądarki, za nimi też się możesz rozejrzeć. Jak zamierzasz przeskanować komputer antywirusem czego przyczyną takiego stanu mogą być również wirusy, to od siebie polecam Malwarebytes Anty-Malvare.

a to jest darmowe i czy mógłbyś podać linka

Opublikowano

czy znacie jakiś program którym bym się mógł tego pozbyć?

Najpierw musisz dowiedzieć się, jaki proces używa Internetu. Możesz to sprawdzić w menedżerze zadań lub w monitorze zasobów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...