Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyłaczyc Polaków w turniejowym cs:go?

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem, coraz częsciej trafiam na Polaków, którzy udają że są anglikami a po kilku rundach zaczynają wyzywać.

Macie tu przykład:

Gram sobie i mówię go B wszyscy na B idą, podkładam bombę i ktos już nie wytrzymuje i pisze podkładaj bombę frajerze! Ja na to spokojnie, to tylko gra a on, morda dzieciaku p********y.

No i jak już zaczoł każdego chieć wyrzucic to zaczelismy przegrywac ale go zmutowalem to oczywiscie zaczol z nozem zabijac innych. Kick nic nie dal bo 1 osoba dawała na nie.

Widziałem na youtube poradnik jak wyłączyć niektóre kraje dzięki czemu nie trafimy na Polaków itp niestety, nie mogę tego odnaleźć.

Moja ranga Silver 4 i nie będe pisał że nie gram jak gówno bo nie zawsze trafiam top 1 ale jesli chodzi o head-shoty to dobrze mi idzie.

Co do innych krajów, to jak gram np z Anglikami to jest swietny zespol, mila przyjemna gra gdzie nikt sie nie wyzywa i dobrze idzie, nikt nie biega z nozem a jak wyzywa to go kickamy odrazu :) Miałem taką grę z Anglikami przed chwilą ale w dzień byli polacy no i same piskliwe glosy a 1 z gimnazjum.

Można było by powiedzieć że takich mam w teamie: https://www.youtube.com/watch?v=hxbPg3JWsbE

Pozdrawiam.

76561198230710648.png

Opublikowano

Nie graj proste. 
Powiedz mi jakim cudem chcesz "wyłączyć polaków?". Chcesz wyłączyć polskie IP? Prosze Cie, nie musimy wysłuchiwać Twoich żali, że nie możesz wyjść z silvera, gdybyś był wsytarczająco dobry, sam byś ich poniósł, wiec daruj sobie.
I nie, nie da sie wyłączyć POLAKÓW.

Opublikowano

Nie graj proste. 

Powiedz mi jakim cudem chcesz "wyłączyć polaków?". Chcesz wyłączyć polskie IP? Prosze Cie, nie musimy wysłuchiwać Twoich żali, że nie możesz wyjść z silvera, gdybyś był wsytarczająco dobry, sam byś ich poniósł, wiec daruj sobie.

I nie, nie da sie wyłączyć POLAKÓW.

Da się? Kiedys był taki problem, no i nie pomogles wiec po co piszesz? Nabijacz postow.

#AntyWarn

Wpisz w google jak wylaczyc inne kraje

76561198230710648.png

Opublikowano

Nabijacz postów? Chłopie, zamiast bawić sie w wyłączanie, poucz się troche grać. Równie dobrze Twój temat jest bez sensu, bo przez 3/4 jego części klniesz na rodaków.
Jeśli chcesz mieć mniejsze szanse na trafienie polaków możesz zwiększyć wyszukiwany ping od 100+.

Opublikowano

Nabijacz postów? Chłopie, zamiast bawić sie w wyłączanie, poucz się troche grać. Równie dobrze Twój temat jest bez sensu, bo przez 3/4 jego części klniesz na rodaków.

Jeśli chcesz mieć mniejsze szanse na trafienie polaków możesz zwiększyć wyszukiwany ping od 100+.

mm server picker. polecam.

@offtop. jak grasz jak gówniak to nigdy nie wyjdziesz z silvera xD­

Wlasnie zaczolem z anglikami 35 killi 10 zginiec 4 asysty i wygrana jakies pytania?

76561198230710648.png

Opublikowano

Raz w roku to i kura pierdnie, 

to że ktoś gada po angielsku to nie znaczy, że jest z Anglii, a sądząc po twojej ortografii to nawet po polsku mówić nie potrafisz ;)

Panowie wyżej dobrze mówią, nie powinieneś winić innych za swoje porażki i postarać się zawsze grać jak najlepiej, graj by być lepszym a awans sam przyjdzie ^^

Opublikowano

Raz w roku to i kura pierdnie, 

to że ktoś gada po angielsku to nie znaczy, że jest z Anglii, a sądząc po twojej ortografii to nawet po polsku mówić nie potrafisz ;)

Panowie wyżej dobrze mówią, nie powinieneś winić innych za swoje porażki i postarać się zawsze grać jak najlepiej, graj by być lepszym a awans sam przyjdzie ^^

Gdzie zrobilem blad? Po prostu nie stawiam kresek a s kreskowane u mnie nie dziala, w internecie mozna tak pisac nie sadzisz?

Po kazdej wygranej z anglikami polowa lvl mi idzie moze jeszcze 1 wygrana i bedzie silver elite... 

76561198230710648.png

Opublikowano

Myślę, że temat nie ma większego sensu.

Zaczyna tworzyć się offtop i flamewar.

Zamykam.

Wspinając się w górę bądź miły dla innych, bo możesz ich spotkać spadając w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...