Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gameplay z komentarzem (platinum-diamond)

Gracekkk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was!

Od dzisiaj będę wrzucał gierki (raczej codziennie) z rankedów. Gram dobrze i myśle ze czasem będziecie mogli podpatrzeć różne rzeczy, jestem oryginalnym graczem i nigdy nie kopiuje buildów ani stylów gry wymyślonych przez kogos! Wszystko bazuje na własnym doświadczeniu.

Mój pierwszy filmik:

https://www.youtube.com/watch?v=q89ZCOAPt6w

Wiem że kamerka za duża ale w następnych filmikach już będzie zmniejszona, komentarz kuleje ale z czasem powinien sie poprawić. Enjoy!

Poziom rankedów (plat3-diamond)

Tutaj macie jeszcze moje konto na youtube: https://www.youtube.com/user/Gracek1135/videos

Kiedyś nagrywałem playsy z DotA ale z racji tego że teraz community jest gorsze niż w lolu to przestawiłem się na lola.

Opublikowano

To ma być poziom plat/diament ? Śmieszne panie w c*uuj. Nie bierz się za nagrywanie gamaplayów poważnie daruj to sobie. Chciałbyś, żeby ludzie podpatrywali od Ciebie różnych rzeczy. Co w tym filmiku można podpatrzyć ja się pytam ?! Bierzesz gówno summonerki z sezonu 2 bodajże, wchodzisz w beznadziejne wymiany na lejnie,  MASZ 34 CS w 10 minut. Dalej już nie oglądałem śmiech śmiech śmiech...

Aaaaa i tak btw. zbyt przymulonym człowiekiem jesteś na nagrywanie ;) Każde twoje słowo jak tak ociężałe  jakbyś chciał ale nie mógł. Nie da się Ciebie słuchać.

Opublikowano

To ma być poziom plat/diament ? Śmieszne panie w c*uuj. Nie bierz się za nagrywanie gamaplayów poważnie daruj to sobie. Chciałbyś, żeby ludzie podpatrywali od Ciebie różnych rzeczy. Co w tym filmiku można podpatrzyć ja się pytam ?! Bierzesz gówno summonerki z sezonu 2 bodajże, wchodzisz w beznadziejne wymiany na lejnie,  MASZ 34 CS w 10 minut. Dalej już nie oglądałem śmiech śmiech śmiech...

Aaaaa i tak btw. zbyt przymulonym człowiekiem jesteś na nagrywanie ;) Każde twoje słowo jak tak ociężałe  jakbyś chciał ale nie mógł. Nie da się Ciebie słuchać.

Nie jestem przyzwyczajony do gadania podczas grania, nigdy nie preferowałem tego. Cs'y to akurat najmniejszy problem. Co mi z cs'ow skoro przeciwnik który ma ich załóżmy 2x więcej i tak pada? Masterki z 2 sezonu? Czyli mam kopiować każdego innego 'prosa' jak to robi 2/3 graczy? Gram tak jak mi jest najwygodniej, ty jesteś pewnie jednym z tych graczy którzy jak widzą masterka w jungli ze smitem i barierą to od razu trolują. Hmm dzieki za twoje zdanie ale raczej sie do niego nie zastosuje. Fizzem wole odpuścić sobie te kilkanaście cs'ow niż padać w early, zależy głownie na kogo też gram. Tak to ma być poziom platyny/diamentu. Ta gierka była jedną z moich słabszych - taki teścik jak to mniej więcej będzie wyglądać.

Opublikowano

Witam! Prezentuje 2 gierke którą wstawiłem, tym razem zagram Kog'Mawem pomimo że raczej staram się nie grać bota. Karmerka trochę mniejsza, dajcie mi znać czy pogłośnić troche dźwięki z gry. Wszelkie rady mile widziane. Enjoy!

http://youtu.be/7BjKlCuR7Hc

Opublikowano

Stary nikt nie obejrzy takiego filmu w dzisiejszych czasach xD Rozumiem, że dopiero zaczynasz etc. spoko, ćwicz swój komentarz głosowy podczas nagrywania a może kiedyś zaciekawisz jakiegoś widza :>

PS: Słaba jakość audio #mikrofon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...