Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW3] Ciągłe ściny w kampani / Radeon HD 7470M

zikkik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam cod mw 3 na steam i w czasie grania w kampanie (w innych trybach jak przetrwanie i misje specjalne tego nie ma) mam tak że gram sobie spokojnie fajnie wszystko i nagle mam laga tak całkiem na jakieś 5-10 sek i potem wszystko wraca do normy po kilka minutach rozgrywki znowu to samo. Co z tym może być proszę pomoc !! 

130112090110516685_f14_0.jpg

Opublikowano

Prosiłbym o podanie sprzętu i systemu operacyjnego.Czy w trakcie tej ścinki nagle myszka staje ale głos jest normalny?Czy może jest ścinka gdzie też głoś się zapętla?

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Prosiłbym o podanie sprzętu i systemu operacyjnego.Czy w trakcie tej ścinki nagle myszka staje ale głos jest normalny?Czy może jest ścinka gdzie też głoś się zapętla?

Win 7 64bit I3 2350M  Radeon HD 7470M . Głos idzie dalej tylko myszka

Opublikowano

To masz ten sam problem co ja.Odpowiem ci jak naprawić to za kilka godzin musze dojść do swojego komputera

EDIT 

Jednak mogę ci odpowiedzieć 

Uruchom grę, normalnie. Gdy będziesz w menu głównym, wyjdź do pulpitu. Użyj Alt+TAB lub Ctrl+Alt+Delete .Uruchom Menedżer zadań. Przejdź do zakładki Procesy i znajdź proces o nazwie iw5mp.exe. Kliknij nań prawym i wybierz .Ustaw priorytet>Normalny. Po czym wejdź do gry i przetestuj myszkę. Operację tę trzeba powtórzyć za każdym razem po wyłączeniu gry.

Ścinki pojawiają się ze względu na przeciążenie procesora i nie nadąża z przesyłem danych.Ja po zmienieniu systemu na xp pozbyłem się tego a na win 7 musiałem zmieniać piorytet

Mam nadzieję że pomogło

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

To masz ten sam problem co ja.Odpowiem ci jak naprawić to za kilka godzin musze dojść do swojego komputera

EDIT 

Jednak mogę ci odpowiedzieć 

Uruchom grę, normalnie. Gdy będziesz w menu głównym, wyjdź do pulpitu. Użyj Alt+TAB lub Ctrl+Alt+Delete .Uruchom Menedżer zadań. Przejdź do zakładki Procesy i znajdź proces o nazwie iw5mp.exe. Kliknij nań prawym i wybierz .Ustaw priorytet>Normalny. Po czym wejdź do gry i przetestuj myszkę. Operację tę trzeba powtórzyć za każdym razem po wyłączeniu gry.

Ścinki pojawiają się ze względu na przeciążenie procesora i nie nadąża z przesyłem danych.Ja po zmienieniu systemu na xp pozbyłem się tego a na win 7 musiałem zmieniać piorytet

Mam nadzieję że pomogło

Okej dziękuje temat do zamknięcia ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...