Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezentacja Tahm Kench

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile ta tępa strona ci płaci że spamisz na mpc ich każdym postem ? -_-

Bohater jest super, szczególnie mechanika jedzenia sojuszników. ip odłożone, będzie nerf na ten % dmg z w pewnie

Opublikowano

Jest świetny *.* Wszystko w tym filmie pięknie wygląda, ale znając życie 3/4 ludzi będzie w nieodpowiedni sposób go używac, co będzie tylko szkodzić drużynie a nie pomagać­. Tak czy siak muszę go mieć, widzę że jest całkiem silny i świetnie sobie radzi <3

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Blitz + Kalista + Tan = przeciwnik na naszym spawnie xD

ale można też sojusznika wywalić pod wieże wroga tylko trzeba to szybko zrobić aby nie uciekł :D

ogolnie pewnie kolejna postać która będzie wykorzystywana do Trollowania a nie do normalnego grania :)

Opublikowano

Ten bohater jest idealny do zabawy :D bierzesz teleport, zjadasz sojusznika i tepasz na inną linię albo z powrotem do bazy xD

Opublikowano

ile ta tępa strona ci płaci że spamisz na mpc ich każdym postem ? -_-

Tępa strona? Jest o oficjalna prezentacja więc nie wiem o co ci chodzi, jak coś ci się nie podoba to dodaj mnie do ignorowanych.

Opublikowano

Tępa strona? Jest o oficjalna prezentacja więc nie wiem o co ci chodzi, jak coś ci się nie podoba to dodaj mnie do ignorowanych.

Mówie ogólnie o polscyg*****.pl ;) , dzięki za przypomnienie o opcji ignorowania, skorzystam

Opublikowano

O kur*a to combo  :O

https://youtu.be/o4wbXzGYPXE?t=7m30s

OP Postać. Obecnie nowe championy są tworzone bardziej pod grę drużynową aniżeli pod soloQ. Na linii jako support będzie mógł uratować swojego adc z każdej opresji, czy to stun, snear, burst, no cokolwiek. A do tego jak mid będzie przegrywać to szybki wjazd na plecy. Albo tak jak na tym filmie Tahm  + Sejuani. Największym plusem na pewno jest to, że możemy potem pożerać i teleportować każdego, a nie tak jak w przypadku kalisty wybieramy tylko jednego championa do ratowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...