Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Zastanawiam się nad zmianą telefonu. Aktualny to Sony Xperia M2 mam go od roku i od sporego czasu daje w kość w postaci niezliczonych ścięć, niespodziewanych samoresetów i mnóstwa zwiech przez które chyba zacznę nosić przy sobie wykałaczke do resetów :D nie mogę oddać go do serwisu producenta ponieważ był zakupiony w Szkocji i serwisuje go O2

Telefon nad którym się zastanawiam to Samsung Galaxy S4 lte+ i moim pytaniem jest czy warto kupować ten telefon i czy spokojnie będzie służył przez jakiś czas :) może ktoś z forumowiczów ma owe cacko a może polecacie coś innego w tym przedziale cenowym :D

Opublikowano

Telefon Ci posłuży, ale od czasu do czasu będą występować ścinki :P

Jaki masz dokładnie budżet? Jakieś konkretne wymagania?

Opublikowano

Powiem tak - jakikolwiek byś telefon nie kupił to bedzie Ci się zawieszać i psuć, szczególnie jeśli naćkasz w nim multum bzdetów, a nawet często i bez tego tak jest. Niestety wszystko jest teraz w ten sposób robione, żebyś kupił kolejny, kolejny i kolejny telefon, każda rzecz w taki sposób jest robiona. Kiedyś rzeczy miały dłuższą gwarancje, teraz coraz krótszą. Co do telefonu to może własnie jakiś samsung. Ja osobiście mam Galaxy Grand Duos 2, rzadko mi się zwiesza, mi osobiście odpowiada gdyż potrzebuje telefonu na dwie karty, nie wiem jak Ty. ;)­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Powiem tak - jakikolwiek byś telefon nie kupił to bedzie Ci się zawieszać i psuć, szczególnie jeśli naćkasz w nim multum bzdetów, a nawet często i bez tego tak jest. Niestety wszystko jest teraz w ten sposób robione, żebyś kupił kolejny, kolejny i kolejny telefon, każda rzecz w taki sposób jest robiona. Kiedyś rzeczy miały dłuższą gwarancje, teraz coraz krótszą. Co do telefonu to może własnie jakiś samsung. Ja osobiście mam Galaxy Grand Duos 2, rzadko mi się zwiesza, mi osobiście odpowiada gdyż potrzebuje telefonu na dwie karty, nie wiem jak Ty. ;)­

Kup Google Nexus 5 a zobaczysz, że nie każdy robi telefony które trzeba wymieniać.

Sami ludzie od Google ciągle mówią, że nie ma sensu robić następcy Nexusa 5 bo to jest nadal idealny telefon.

Kup sobie ziomek Moto G 2 generacji bo jest w podobnych pieniądzach.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jaki masz dokładnie budżet? Jakieś konkretne wymagania?

Około 1200 zł a wymagań jako takich nie mam. Chciałbym tylko by nie psuł się po kilku miesiącach i aby aparat był odrobinę lepszy niż w M2 (przedni 0,3mpx/ tylni 8mpx)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...