Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Region

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak zmienić region? Nie chodzi o region pobierania. Zmiana ip na amerykańskie nie pomaga, bo wtedy steam nic nie wczytuje.

Opublikowano

@Jano900

Chyba się nie da, wątpię by steam dał się oszukać jakimiś proxy itp. W końcu oni by na tym tracili, jakby każdy ustawił sobie np. Rosję i kupował gry za grosze. No chyba że nie zrozumiałem pytania, to sorry. 

Cześć...

Opublikowano

Chciałbym pobrać TERA Online przez Steama. Zwykły launcher pobiera tak wolno, że nie opłaca mi się tym pobierać.

Opublikowano

@Jano900

Aha, bo tera jest nie dostępna w PL na steam ;/ No to raczej nic nie zrobisz, chyba jedynym wyjściem jest pobranie launchera z oficjalnej strony, ew. musisz czekać może wprowadzą TERE dla polski na steam

Cześć...

Opublikowano

@Jano900

Aha, bo tera jest nie dostępna w PL na steam ;/ No to raczej nic nie zrobisz, chyba jedynym wyjściem jest pobranie launchera z oficjalnej strony, ew. musisz czekać może wprowadzą TERE dla polski na steam

TERA była dostępna dla Polski, ale już nie jest. Na launchera nawet nie patrzę, gdyby on chociaż pobierał to już byłby cud. Czyli pozostało mi głęboko wierzyć że wprowadzą to z powrotem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...